tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καψάλης: «Δώσαμε μεγάλη παράταση, δε γινόταν να χύνουμε ιδρώτα άσκοπα»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στέργιος Καψάλης και μίλησε για την απόφαση των παιχτών να αποχωρήσουν από την ομάδα και την επόμενη μέρα της Βέροιας.

Για την απόφαση των ποδοσφαιριστών της Βέροιας:

«Πιστεύω πως όλοι ξέρετε, έπειτα και από την ανακοίνωση που βγάλαμε, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα. Δώσαμε μία μεγάλη παράταση, δεν αποσυρθήκαμε ξαφνικά, τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Το παλέψαμε αγωνιστικά και τα πηγαίναμε σχετικά καλά, πιστεύω».

Για το αν έπαιξε ρόλο στην απόφαση η έλλειψη εξωαγωνιστικής προσπάθειας:

«Πιστεύω ότι το να αγωνίζεσαι, να χύνεις ιδρώτα για να πάρεις τρεις βαθμούς, να τους παίρνεις και να αφαιρούνται την επόμενη μέρα για κάποιον άλλο λόγο, είναι ότι χειρότερο. Δεν υπάρχει λόγος μετά από κάποια στιγμή να αγωνίζεσαι».

Για τον αν υπήρχαν προβλήματα σίτισης ή διαμονής:

«Το κάθε παιδί είχε διαφορετική συμφωνία με την ομάδα για τη σίτιση και τη διαμονή. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους για το συγκεκριμένο θέμα. Σίγουρα όμως όλα τα παιδιά αντιμετωπίζαν πολύ σοβαρά προβλήματα ακόμα και αυτά που αναφέρατε. Η σίτιση και η στέγαση για μένα είναι τα βασικότερα για έναν ποδοσφαιριστή και μετά τα υπόλοιπα».

Για τη γενική κατάσταση στη Football League:

«Όταν βλέπεις ομάδες όπως η Βέροια να μην καταφέρνουν να τερματίσουν τη σεζόν, σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο σημάδι. Δεν γίνεται να είσαι ευχαριστημένος, όλο και περισσότερες ομάδες διαλύονται και δεν καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε όσα τάζουν».

Για την επόμενη μέρα:

«Από την μεριά μας οι ποδοσφαιριστές θέλουμε μια παράταση ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας μας. Η Football League έχει ακόμα έναν ολόκληρο γύρο, θα είναι τεράστια η αποχή για μας αν δεν καταφέρουμε να παίξουμε. Έχουμε επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του ΠΣΑΤ. Έχουν υποσχεθεί και έχουν δείξει πως θέλουν να μας βοηθήσουν. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε, είναι να πείσουμε την ομάδα να στείλει το έγγραφο της απόσυρσης κάτι που έγινε. Πλέον θα το τρέξουν οι άνθρωποι του ΠΣΑΤ και της Football League ώστε να υπάρξει μια παράταση».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69