tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σεϊρεκίδης: "Θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία" - Δημητρούλιας: "Από ένα ημίχρονο" (video)

Η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα στο ματς Φίλιππος - Διομήδη σύμφωνα με τον προπονητή της Βεροιώτικης ομάδας Στέλιο Σεϊρεκίδη. Στις δηλώσεις του μετά το ματς σημείωσε:

"Στο πρώτο ημίχρονο, παρότι είπαμε να πιέσουμε στην άμυνα για να πάρουμε μπάλες και να φύγουμε στους αιφνιδιασμούς, δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε τόσα πολλά γκολ. Ίσως οι επιστροφές μας δεν ήταν οι καλύτερες. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την άμυνα, πιέσαμε τον αντίπαλο και πήραμε ότι μπάλες μπορούσαμε να πάρουμε. Τα παιδιά καταθέσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ειδικά στην άμυνα, αλλά η τελική προσπάθεια δεν μας αντάμειψε. Έτσι όπως πήγε το ματς, η ισοπαλία θα μπορούσε να είναι δίκαιη. Το καθαρό μυαλό στο passing game και στην τελική προσπάθεια δεν ήταν το ανάλογο. Εβδομάδα με εβδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλει πολύ επιμονή και προσπάθεια".

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Διομίδη Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε: "Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είχαμε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε πολύ καλά το ματς. Επενδύσαμε στις αδυναμίες του αντιπάλου και φτάσαμε σε ένα πολύ καλό σκορ ημιχρόνου. Μπορούσε να είναι και καλύτερο. Αυτό μας εκνεύρισε ενώ δεν θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος πίεσε πολύ με κύριο εκφραστή τον Παπαδόπουλο, που πραγματικά σήμερα ήταν εξαιρετικός. Έκανε one man show, ανέτρεψε το παιχνίδι αλλά δεν έφτασε στο αποτέλεσμα". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69