Logo

Εκτός έδρας αποστολή στην Δράμα για τον Φίλιππο

Στο «Kραχτίδης» της Δράμας η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Φίλιππο Βέροιας στις 18:00 για την 2η αγωνιστική της Handball Premier (live score e-handball).

H Δράμα προέρχεται από ήττα κόντρα στον Αερωπό σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δεν θέλει απώλειες για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα της.

Ο Φίλιππος έχασε στην πρεμιέρα από τον Δούκα στη Βέροια και θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα του, έχοντας αυτή την φορά πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Κοβογλανίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν πλήρεις.

Η παράδοση είναι υπέρ του Φιλίππου με δύο νίκες (32-26 και 29-19) τις σεζόν 2014-2015 και 2017-2018, ενώ πέρσι επικράτησε η Δράμα εύκολα με 34-25.

Ο τεχνικός της Δράμας Σάκης Βαλαβάνης σημείωσε για το ματς: «Μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον Αερωπό, φιλοξενούμε ένα ιστορικό σωματείο τον Φίλιππο. Αν και παρουσιάζεται με πολλές αλλαγές και νεανικό σύνολο, τον σεβόμαστε και είναι άκρως επικίνδυνος. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε 60 λεπτά έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για την πρώτη μας νίκη».

Ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης επεσήμανε: «Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Η Δράμα έχει πολύ καλή ομάδα και είναι ενισχυμένη. Η πραγματικότητα είναι πως δεν υπάρχει ματς που να μπαίνουμε, έχοντας τον πρώτο λόγο».

Πηγή: www.e-handball.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb