tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σαράφης: Απαντήσεις στην κριτική για την φετινή παρουσία του Φιλίππου

Μακροσκελή δήλωση με την οποία απαντά στην κριτική που γίνεται και με λίγα λόγια σημειώνει ότι η μηδενική βαθμολογική συγκομιδή στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές οφείλεται στην ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, ανέρτησε στον προσωπικό του λογαρισμό στο fb ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης. Αναλυτικά αναφέρει:

"Με την συμπλήρωση τεσσάρων αγώνων με το ανδρικό του Φιλίππου θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις . Ισάριθμες ήττες .. Δυστυχώς δεν πιάσαμε τον στόχο των 7 βαθμών που είχαν θέσει οι αγνοί φίλαθλοι μας ( την ισοπαλία δεν ξέρω πού τοποθέτησαν , με Ολυμπιακό, Αερωπό,Δούκα ; )

Μάλλον έχει απομακρυνθεί ο στόχος της Ευρώπης και προφανώς της διεκδίκησης του πρωταθλήματος .

Διότι με το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα μας ,αυτό θα ήταν το αναμενόμενο . Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και τί διάολο ; τόσους παίκτες έχουμε που έφαγαν με το κουτάλι τα γήπεδα των ΠΠΒ .. ΠΠΑ .. ακόμη και Παίδων !

Όχι δεν είναι κακοήθεις ( όπως λεει ένας φίλος ) ούτε ημιμαθείς ( όπως λέει ένας άλλος )

Δεν υιοθετώ τέτοιες απόψεις .

Έχουν βαθιά γνώση του αθλήματος και τρέφουν απέραντη αγάπη για την ομάδα . Βεεβαιιαα !

Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν στεναχωρηθεί σφόδρα και θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ αν τα πράγματα πάνε χειρότερα και επέλθει ο υποβιβασμός.

Όλοι το γνωρίζουν αυτό .

Ξέρουν επίσης ότι δεν έχω και μεγάλη τριβή με τον χώρο και κάποια στιγμή που βρέθηκα στο Φιλίππειο να δω Judo , με έχρισε η διοίκηση προπονητή . Όντως πολύ τυχερή στιγμή . Ευτυχώς μου επιτρέπουν ακόμη το δικαίωμα να επιλέγω την 16αδα παρ όλο που δεν μπορώ να ξεχωρίζω τις θέσεις των παικτών .. ποιος παίζει πού .. ποιος είναι πιο καλός στην επίθεση ,στην άμυνα .. σε ποιο ρόλο .. ποιος μπορεί να παίξει δεύτερη θέση ίσως....κλπ .

Με τον τρόπο παιχνιδιού επίσης .. ναι εκεί υπάρχει θέμα .. δεν το κατέχω επαρκώς .. προσπαθώ όμως ... ενημερώνομαι..το ψάχνω .. όταν μπορώ .

Έχουν δίκιο και πρέπει να το παραδεχτώ .

Ξέρουν πολύ καλά επίσης ότι στην προπόνηση ""ρίχνουμε δύο γύρες τρέξιμο "" και μετά ρίχνουμε πασιέντζες . Εε καμιά φορά δεν πάμε κιόλας ..

Κατανοώ επίσης ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουν εισιτήριο όλοι. Δεν υπάρχει λόγος . Η ομάδα καλύπτει άνετα τις ανάγκες της με τα λεφτόδεντρα που υπάρχουν στο Φιλίππειο . Και αυτό το γνωρίζουν όλοι .Πρόσφατα μάλιστα φυτέψαμε και 4 ( το ένα στέγνωσε ) στο ΔΑΚ Βικέλας . ( Αυτό δεν το γνωρίζουν όλοι ) Σε λίγο αναμένουμε την σοδειά.

Όχι δεν είναι τσαμπατζήδες .( όπως λένε οι κακές γλώσσες ) ..δεν είναι ξαναλέω . Δεν υιοθετώ τέτοιες απόψεις.

Μάλιστα είναι πρόθυμοι να μας χορηγήσουν και ένα κουτί κόλλα ,(μας έχει τελειώσει εδώ και δύο βδομάδες ) αλλά ..το αμελούν .. ( λογικό ακούγεται )

Προς το παρόν κλέβουμε από τους αντιπάλους .

Τους ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την συμπαράσταση , θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ .

Διότι δεν υιοθετώ την άποψη που εξέφρασε κάποιος άλλος (και σεβαστός σε όλους ) φίλος ότι αν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα είναι καλύτερα να μην έρχονται στο γήπεδο ή αν έρχονται να σιωπούν . Όχι ,δεν υιοθετώ τέτοιες απόψεις το επαναλαμβάνω . Είναι σαφές ότι παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες .Οι εμπειρότατοι παίκτες μας δεν επηρεάζονται αρνητικά ούτε χρειάζονται ενθάρρυνση και υποστήριξη (πληροφορίες οτι προτιμούν να αγωνίζονται εκτός έδρας .. ελέγχονται ως ανακριβείς.

Κλείνοντας να ενημερώσω ότι κανένας παίκτης μας δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα . Μπορούν όλοι να παρατούν τις δουλειές τους και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της ομάδας .

Φυσικά δεν παραιτούμαι γιατί είμαι λαμόγιο και θα πατήσω στο συμβόλαιο μου ώστε να τα οικονομήσω για μια ζωή (ίσως κ δύο )".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69