tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Φίλιππος

Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ θα παίξει την Κυριακή ο Φίλιππος, για την 9η αγωνιστική. Οι Βεροιώτες θα εμφανιστούν στο γήπεδο ως το μεγάλο αουτσάιντερ αφού απέναντί τους έχουν μια από τις δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. 

Το σύνολο των αθλητών της ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια φαίνεται να έχει την εμπειρία και τη δυναμική να πάρει άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Φίλιππο αλλά και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 16/12.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν στην 16άδα τον Κροάτη αθλητή Μπουνέτα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Ιωνικό ΝΦ, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Από την άλλη η ομάδα της Βέροιας βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, έχοντας κάνει μία μόνο ισοπαλία σε 8 αγώνες και καμία νίκη. Από τους φιλοξενούμενους ο Νικολαΐδης δεν θα αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Δηλώσεις:

Χρήστος Κεδέρης (αθλητής ΑΕΚ): «Παίζουμε με μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από μας. Ο Φίλιππος περνάει δύσκολους καιρούς και αυτό το βλέπουμε όλοι. Εμείς έχουμε στραμμένο το νου μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είμαστε «διαβασμένοι» τόσο ώστε να κάνουμε μία νίκη και να έχουμε ρυθμό για το ντέρμπι της Δευτέρας. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα έρθει και να γίνει ένας αγώνας χωρίς τραυματισμούς».

Κύρος Σαράφης (προπονητής Φίλιππου Βέροιας): «Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί. Εμείς όμως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Πηγή: www.e-handball.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69