tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Σάββατο η Ανοικτή Σχολή Ποδοσφαίρου του ΠΑΟ στην Αγία Βαρβάρα

Εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού με την συνεργασία και την υποστήριξη της ΠΑΕ αναλαμβάνουν σειρά δράσεων που στόχο έχουν να εξελίξουν και αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς εσάς και κατ’ επέκταση στα παιδιά και τους γονείς τους.

Το Σάββατο 17/09, από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα το ανοιχτό πρόγραμμα επισκέψεων για το κοινό με τίτλο “OPEN DAY PASS”. Το ερχόμενο Σάββατο 17/09 και ώρα 10:00-12:00 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας θα λειτουργήσουν οι Ανοικτές Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός (Open day Pass) σε όλο το Δίκτυο που ανήκει και Αγροτικός Αστέρας .

Στόχος είναι η σφαιρική ενημέρωση γονέων και παιδιών για το προπονητικό πρόγραμμα αλλά και για τα οφέλη που προσφέρει σε κάθε παιδί σε πολλαπλά επίπεδα, και τέλος, η διαπροσωπική γνωριμία με τους υπευθύνους των προγραμμάτων.

Έτσι, μικροί και μεγάλοι με τα παιδία τους ηλικίας 5 έως 15 ετών, έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν μια από τις 48 Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού που βρίσκεται κοντά στην περιοχή τους και να παρακολουθήσουν ένα πλήρες, ενημερωτικό, πρόγραμμα για την σεζόν 2016/17 που περιλαμβάνει:

Παρουσίαση βασικών αρχών της φιλοσοφίας των Σχολών του Παναθηναϊκού.
Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και στους χώρους προπόνησης.
Παρουσίαση βασικών σημείων προπονητικού προγράμματος 2016/17.
Γνωριμία με πιστοποιημένους προπονητές.
Ενημέρωση για τις επιπρόσθετες παροχές προγράμματος (ασφαλιστική & οδοντιατρική κάλυψη, σετ προπόνησης, πλήρες αθλητικό πακέτο ρουχισμού).
Ενημέρωση για τις ετήσιες δράσεις και εκδηλώσεις του δικτύου (τουρνουά ποδοσφαίρου, διεξαγωγή σεμιναρίων και κατασκηνώσεων-camps, παρακολούθηση αγώνα της ομάδας του Παναθηναϊκού, ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, διατροφικές συμβουλές - ψυχολογική υποστήριξη, τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων και αθλητικών επιδόσεων)

Οι «Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού» λειτουργούν υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και με την γενική εποπτεία του Διευθυντή Ποδοσφαίρου Gilberto Silva.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69