Logo

Χριστοφορίδης: «Διαχειριστήκαμε τις ήττες με ηρεμία»

Η Βέροια μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στον Βόρειο όμιλο της Superleague K17, επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο νικώντας την Κέρκυρα εντός έδρας με 4-1! Με τον προπονητή των μικρών, Δημήτρη Χριστοφορίδη, σε δηλώσεις του στο newsacademies.gr να εμφανίζεται ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα και την αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του:

«Ήταν το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που σημειώσαμε τρία γκολ μέσα σε 13 λεπτά και χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες, τα πήγαμε εξαιρετικά. Ήταν θεωρώ μία δίκαιη νίκη και είμαι ικανοποιημένος, γιατί τα παιδιά έβγαλαν ποιότητα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και έβγαλαν κατά 99% τα όσα ζητήσαμε για τον αγώνα.

Είχαμε ανάγκη τέτοια εμφάνιση και μία καλή νίκη μετά από κάποια συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα, γιατί πολύ απλά είμαστε μία ομάδα που διαχειριστήκαμε καλά τις ήττες με ηρεμία, συζήτηση και δουλειά. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η προοπτική των παιδιών για το επόμενο σκαλοπάτι και είμαι αισιόδοξος σε αυτό τον τομέα».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb