tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το τραγούδι του Βριληττός για την φιλία και την αγάπη!

Στίχους & μουσική της Νεφέλη Μπραβάκη, ερμηνεία της Νίκη Μπραβάκη και συμμετοχή της χορωδίας Filippos Glee , ένωσαν τις φωνές τους με το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και τη «ΜΕΡΙΜΝΑ», δημιουργώντας ένα τραγούδι για να διαδοθεί το μήνυμα του για τη ΦΙΛΙΑ, την ΑΓΑΠΗ και την κοινωνική αλληλεγγύη , ειδικά στις δύσκολες μέρες που η χώρα περνάει.

Η Νεφέλη Μπραβάκη είναι τελειόφοιτη του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση στη σύνθεση και υπεύθυνο καθηγητή τον συνθέτη Γιώργο Κυριακάκη. Σπούδασε πιάνο στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας στην τάξη του Χρήστου Νούλη, απ’ όπου πήρε πτυχίο με βαθμό “Άριστα” και θεωρητικά στην τάξη της Μαρίας Γεωργιάδου, απ’ όπου πήρε το πτυχίο Αρμονίας. Παρακολουθεί επίσης μαθήματα διεύθυνσης ορχήστρας και χορωδίας στην Αθήνα με τον μαέστρο Μίλτο Λογιάδη.Αρκετά από τα πρώιμα έργα της έχουν εκτελεστεί στα πλαίσια των συναυλιών εντός και εκτός του Πανεπιστημίου.

Από το 2011, που διευθύνει τη νεανική χορωδία και τα τμήματα φωνητικής του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας “Filippos Glee Club”, έχει δουλέψει με περισσότερους από 300 μαθητές.

Από το 2008 είναι μέλος της μουσικοθεατρικής ομάδας “Family Sound Machine”, με την οποία σχεδιάζουν και παρουσιάζουν μουσικά-θεατρικά δρώμενα για παιδιά, αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα το θέατρο και τη μουσική.

Έχει συνεργαστεί ως εκτελεστής και ως συνθέτρια με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, ενώ έχει δώσει συναυλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Νίκη Μπραβάκη σπουδάζει πιάνο, βιολί και Ανώτερα Θεωρητικά στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας. Είναι μέλος της χορωδίας, του Συλλόγου Φίλων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και μέλος ως βιολίστρια της Συμφωνικής Ορχήστρας νέων του ΜΜΘ. Διεύθυνση Ορχήστρας σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη με τη μαέστρο Θάνια Κυριακίδου και στην Αθήνα με τον μαέστρο Μιχάλη Οικονόμου. Είναι κόρη της Εύας Ιεροπούλου και του Κώστα Μπραβάκη, ιδρυτών του Ωδείου Φίλιππος.

Filippos Glee Club – Χορωδία Ωδείου Φίλιππος Βέροιας. Δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 2011 και σήμερα έχει 157 εγγεγραμμένα μέλη. Τη διδασκαλία αναλαμβάνουν οι: Λάζαρος Μπίντσης, Νεφέλη Μπραβάκη και βοηθητικό δυναμικό: Νίκη Μπραβάκη

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69