tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βριληττός: Πρόκριση για Φίλιππο, κοντά στο μετάλλιο η Εθνική

Συνεχίζεται για 2η ημέρα στη Βέροια το 5ο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».
Μετά από μεγάλη εμφάνιση γεμάτη πάθος και ενέργεια η Εθνική Παίδων νίκησε 26-23 την Ρουμανία και πλέον... βλέπει ακόμα και μετάλλιο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την συμπαράσταση του κόσμου που κατέκλυσε το «Φιλίππειο» και πρωταγωνιστές τους Εριφόπουλο (8 γκολ), Τσιγαρίδα (5 γκολ).

Η «Γαλανόλευκη» ήταν πίσω στο σκορ από τους Ρουμάνους, ωστόσο γύρισε το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο και με σερί 4-0, έφτασε στην επικράτηση.
Το απόγευμα στις 19:00 η Εθνική θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Βοσνία- Ερζεγοβίνη.

Στο τουρνουά των Παμπαίδων στα προημιτελικά προκρίθηκαν ΠΑΟΚ, Φίλιππος Βέροιας, ΙΕΚ ΞΥΝΗ από ελληνικής πλευράς, καθώς και οι Βαρντάρ, Κροάσια, Ισραήλ, Παρτίζαν και Λοκομοτίβα από το εξωτερικό.
Στα νοκ άουτ παιχνίδια που θα διεξαχθούν το απόγευμα ο Φίλιππος θα παίξει με την Παρτίζαν, ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Εθνική Ισραήλ, ενώ ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα αντιμετωπίσει την Κροάσια Ζάγκρεμπ.

Κείμενα- Συνθέσεις- Δηλώσεις

ΒΑΡΝΤΑΡ – ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ 24-16
Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2017» σφράγισε με δύο νίκες η Βαρντάρ. Η ομάδα των Σκοπίων επικράτησε με 24-16 του ΔΙΚΕΑ στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης κι έδειξε πως στην πρώτη της συμμετοχή έχει έρθει με αξιώσεις στη Βέροια για να αμφισβητήσει την Κροάσια Ζάγκρεμπ που μετράει δύο κατακτήσεις.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αντριάνα Μπουντιμίρ Φιλιπόφσκα (Προπονήτρια Βαρντάρ): “Ήταν πολύ νωρίς για εμάς, αλλά ακόμα και έτσι έγινε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Περίμενα περισσότερα από τον αντίπαλο μας γιατί έπαιξε καλύτερα στον προηγούμενο αγώνα. Είμαι ευχαριστημένη από την ομάδα μου και το αποτέλεσμα που πήραμε. ”
Αλέξανδρος Αλβανός (Προπονητής Δικέα): “Φάνηκε η εμπειρία της αντίπαλης ομάδας. Έχει περισσότερα παιχνίδια, ενώ παίξαμε και απέναντι σε άμυνα 6-0, το οποίο δεν το χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα σε αυτές τις κατηγορίες. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση, θα μάθουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια, είναι εμπειρία για εμάς και τα παιδιά, τόσο σωματικά, όσο και τεχνικά για να δούμε που βρισκόμαστε”.

Βαρντάρ – ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ 24-16
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 7-2, 10-5, 15-9 (Ημίχρονο) 16-9, 18-11, 23-12, 24-16
Βαρντάρ ( Αντριάνα Μπούντιμιρ Φιλιπόφσκα): Μισέφσκι, Τσάκαλιτς 9, Παβλόφσκι 2, Τραγιανόφσκι 1, Ζερνόφσκι 3, Πετκόφ, Καλατζέσκι 2, Δημητριέφσκι 1, Σρμπινόφσκι, Σαβρέφσκι 1, Δημτσέσκι 2, Μιρτσέφσκι, Πεσέφσκι, Ανγκελόφσκι, Τσορογκούνοφ, Ασπρόφσκι.
Δικαίας (Αλέξανδρος Αλβανός): Γιάντσα 6, Αθανασάκος, Κοβανής 2, Κοτσιώνης 3, Βασιλείου, Χατζηζαφειρίου, Στάθης 1, Σαμαράς, Καρράς, Βάρσος, Γιλάκης, Τσαμποδήμος, Καραμπουρνιώτης, Παπαντωνίου 1, Ρούτσιας, Βεζίρης 3, Κιαρτζίδης, Ασλής.
Δίλεπτες: 4-0 Πέναλτι: 0/3 – 1/2

ΙΣΡΑΗΛ 2002 – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 15-11
Οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι ανάμεσα στην εθνική ομάδα του Ισραήλ (γεννηθέντες το 2002) και την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Ισραηλινοί ήταν αυτοί που αποδείχθηκαν πιο συνεπείς επικράτησαν με 15-11 και σφράγισαν το εισιτήριο για τα προημιτελικά με δύο νίκες στον Α’ όμιλο. Με τη νίκη του Ισραήλ στους «8» του τουρνουά προκρίθηκε και ο Φίλιππος Βέροιας ως δεύτερος, αφού είχε νικήσει τους Παριζιάνους το βράδυ του Σαββάτου σε ένα συγκλονιστικό ματς.
Οι Γάλλοι δεν έπεσαν αμαχητί, αφού αν και βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο με 7-4 και με 9-6 στο 25’, ισοφάρισαν δέκα λεπτά πριν το τέλος σε 9-9, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή, που θα οδηγούσε εκτός οκτάδας τον Φίλιππο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Άλεξ Μπρτσόβιτς (Προπονητής Ισραήλ 2002): “Ήταν λίγο νωρίς για εμάς το παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Παίξαμε αρκετά καλά απέναντι στην Παρί και πετύχαμε τον στόχο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από τον προημιτελικό”.

ΙΣΡΑΗΛ 2002 –ΠΑΡΙ 15 – 11
Tα πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 4-3 7-4 (Ημίχρονο) 9-6, 9-9, 11-9, 15-11
Ισραήλ 2002 (Άλεξ Μπρκόβιτς): Χαρέλ Χαλίμι, Μόρντοβ, Κοχέν, Λιβγκοτ 5, Γκινγκολντ, Λουζόν, Χοργουιτς, Ρόσενφελντ, Μπεν 1, Σουλμαν 2, Σαραμπι, Νταχαν, Μαμαν, Λεβι 3, Γουεινινγκερ 4, Σλαμπονταρ.
Παρί Σεν Ζερμέν (Ζέρεμι Μπορντέ): Μπονιφάι, Ρέι, Φοντέιν 1, Μποντίν 2, Νεοφβίλ 3, Βίνσεντ, Πίθορον 6, Μοχάμεντ, Πίθορον Π., Βαν Ντε Μπόσε, Μεσαουντέντε 1,Τέξιερ, Τόρεντ, Έννι,Λοσιέ.
Δίλεπτα: 3-0, Πέναλτι: 0/1 – 0/2.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ 23-34
Με νίκη ξεκίνησε στην διοργάνωση του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» η Παρτιζάν, καθώς επιβλήθηκε της Προσοτσάνης με 34-23.
Οι Σέρβοι παρότι έφτασαν αργά χθες το βράδυ στη πόλη της Βέροιας, μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι (6-11), ενώ το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά με δέκα γκολ διαφορά (9-19). Από την άλλη πλευρά οι αθλητές της Προσοτσάνης προσπάθησαν να αντιδράσουν, έβγαλαν μεγάλο πάθος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ηλίας Καλαϊτζίδης (προπονητής Προσοτσάνη Δράμας): «Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδε. Ηταν ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς μετρήσαμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών. Ειμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι. Η Παρτιζάν είναι ένα με δυο σκαλοπάτια πιο πάνω από εμάς. Τηρουμένων των αναλογιών, εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα μου έβγαλε ψυχή. Από εκεί και πέρα βλέπω η Παρτιζάν να πηγαίνει στην 4άδα της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στον κ. Κοτσιώνη».
Μάρκο Βούσκοβιτς (βοηθός προπονητής Παρτιζάν): «Στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα δεν τα πήγαμε καλά, αλλά μετά όλα δούλεψαν σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε μια διαφορά δέκα γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα είναι δύσκολο».

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ- ΠΑΡΤΙΖΑΝ 23-34
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-9, 6-14, 9-19 (Ημίχρονο), 13-24, 18-28, 21-31, 23-34
Προσοτσάνης Δράμας: (Ηλίας Καλαϊτζίδης): Νικολαΐδης, Παπάζογλου 11, Ήλτσιος, Καραμούδας 1, Φιλίππου, Μπουλούκης 1, Τόσκας 1, Μηχαηλίδης, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Φιδάνας 8, Παπάζογλου 1, Βρασνάκης
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ζινάν Βούκοβιτς): Άλεκσιτς, Ρίστιτς 6, Βούισιτς 1, Μαιστόροβιτς 1, Λατίνοβιτς 1, Μπακάνοβιτς 3, Μαρίν 2, Γέσιτς 6, Στογιάνοβιτς 3, Γκούντουριτς 1, Πέτροβιτς, Τσβιέτις 5, Ισάκοβιτς 2, Ντένιτς 3, Σίμιτς, Ντόρντεβιτς, Κόσοβατς. Δίλεπτα: 0/3 Πέναλτι: 4/4 – 2/2

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ 29-24
Μεγάλες μάχες δίνονται στους αγώνες του ομίλου των Εθνικών ομάδων, με τα παιχνίδια να χαρακτηρίζονται από το υψηλό θέαμα αλλά και την ποιότητα των παικτών. Η Κροατία διατήρησε δύσκολα το αήττητό της κόντρα στο Ισραήλ του οποίου επικράτησε με 29-24, με το σκορ να διαμορφώνεται ουσιαστικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Οι Κροάτες είχαν την πρωτοπορία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο ημίχρονο απέκτησαν μια μικρή διαφορά τριών τερμάτων που όμως αποδείχθηκε ισχνή. Οι Ισραηλινοί κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ (19-18 και 22-21) όμως η ποιότητα των Κροατών αλλά και η πολυφωνία τους στην επίθεση τους επέτρεψε να χειριστούν σωστά τα κρίσιμα σημεία του αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο και να κάνουν το δύο στα δύο στον όμιλο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ντάνιελ Ακχίμ (Προπονητής Ισραήλ): “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο. Εμείς θα μπορούσαμε να σκοράρουμε από τα εξτρέμ, αλλά δεν το κάναμε, είχαμε ένα κακό ποσοστό, αλλά στην άμυνα τα πήγαμε αρκετά καλά”.
Μπορίς Νέμετς (Προπονητής Κροατίας): “Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε πρόβλημα στην ταχύτητα, ωστόσο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Από παιχνίδι σε παιχνίδι μεγαλώνουμε και πιστεύω θα γινόμαστε καλύτεροι”.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ 29 – 24
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-4, 6-5, 9-8, 11-9, 14-11 (Ημίχρονο) 16-14, 19-17, 19-18, 22-21,25-22, 29-24
Κροατία (Μπόρις Νέμετς): Πούστακ, Τζάζα 6, Βρίμπιτς 1, Μέντιτς, Κράλγιοβιτς 3, Ντρούζινετς 1, Σταρτσεβιτς 2, Ιβάνκοβιτς 2, Σαφράνκο 6, Σίροτιτς 2, Ζάβορ 1, Λιούμπιτς 4, Κόσεν 1, Πούριτς, Κάιμπα.
Ισραήλ (Όντετ Νίμαν): Πολίτι, Σούισα 4, Μπεκερμαν, Κοχέν 7, Αξεμπρουντ, Λέβι, Ίσραελ 6 , Σαποσνικοβ, Ταλ 1,Ατζμόν, Κουρτι, Ντούχνε, Ζίτλερ, Ελιμελέχ 2, Αβί 4, Αχαρόνι. Δίλεπτα: 3-6, Πέναλτι: 1/6 – 1/1

ΧΑΝΘ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΡΙΤΣΚΟ 16-22
Την πρώτη της νίκη στο τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» κατάφερε να πάρει η Λοκομοτίβα Μπρίτσκο η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της αξιόμαχης ΧΑΝΘ με 22-16.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες να είναι κοντά (3-3), ωστόσο προς το τέλος του η Λοκομοτίβα Μπρίτσκο κατάφερε να χτίσει μια μικρή διαφορά (6-8). Στο δεύτερο μέρος η ΧΑΝΘ προσπάθησε να απειλήσει περισσότερο, ωστόσο πλήρωσε την δυστοκία στο σκοράρισμα. Από την πλευρά τους οι Βόσνιοι έβρισκαν εύκολες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, αύξησαν την διαφορά (12-16, 14-20) και έφυγαν με το θετικό αποτέλεσμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιώργος Βασιλειάδης (προπονητής ΧΑΝΘ): «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έχουμε να κάνουμε, εάν θέλουμε να παίξουμε σωστά το άθλημα».
Πράγιο Ράντομιρ (Προπονητής Λοκομοτίβα Μπρίτσκο): «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε την ΧΑΝΘ. Η ομάδα μου έχει ως στόχο να συνεχίσει στη διοργάνωση και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου».

ΧΑΝΘ- ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ 16-22
Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-3, 4-6, 6-8 (Ημίχρονο), 9-12, 12-16, 14-20, 16-22
ΧΑΝΘ (Γεώργιος Βασιλειάδης): Κοκορότσικος, Τσίχλης, Μπεκίρι 7, Θεοχαρίδης 1, Οσάγκι 1, Καρούσης, Καραθεοδώρου, Οκανταρίδης, Χατζηλιάς 2, Φωτιάδης, Δαμιανίδης, Μαρίνης 1, Ντέμπος, Κοριτσάς 4, Μπίλιας, Θεοδώρου, Μαλαμπέτας, Τρεμπελάς.
Λοκομοτίβα Μπρίτσκο (Πράτζο Ράντομιρ): Τοντόσεβιτς, Γκάβριτς, Μαξίμοβιτς 5, Πούριτς 1, Νίκολιτς, Στεφάνοβιτς, Ρίστιτς 3, Στεφάνοβιτς, Λούσιτς 2, Σίμιτς 4, Τριφούνοβιτς 5, Μπλαγκόγεβιτς, Ντόρντεβιτς 2, Ράντιτς, Πάτζικ, Ντόμιτς, Ντόκιτς. Δίλεπτα: 3/2 Πέναλτι: 2/3 – 1/2

ΠΑΡΤΙΖΑΝ –ΠΑΟΚ 22-13
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Παρτιζάν στην διοργάνωση του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 22-13.
Οι Σέρβοι είχαν από την αρχή της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα (6-4, 10-5) και ευτύχησαν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 14-7. Στην επανάληψη η Παρτιζάν αύξησε την διαφορά (18-10), με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να μείνει κοντά στο σκορ, ωστόσο «πλήρωσε» κάποιες λανθασμένες επιλογές στην επίθεση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μάρκο Βούσκοβιτς (βοηθός προπονητής Παρτιζάν): «Ήταν ένας πολύ καλός και δυνατός αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το τελικό αποτέλεσμα δεν δείχνει τι έγινε πραγματικά στο γήπεδο, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος. Έχουν αρκετά παιδιά με ταλέντο, πάλεψαν το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια. Εμείς κάναμε τη δεύτερη νίκη μας και συνεχίζουμε».
Γιάννης Μπιζέτας (προπονητής ΠΑΟΚ): «Έγινε η προσπάθεια από τα παιδιά σε ένα δύσκολο ματς. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά για να ανέβουμε σε αυτό το επίπεδο, η Παρτιζάν ήταν πολύ καλή ομάδα. Έχουμε κάποια θέματα στην άμυνα 6-0, ωστόσο τα παιδιά έκαναν την προσπάθεια τους».

ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΠΑΟΚ 22-13
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 6-4, 10-5, 14-7 (Ημίχρονο), 18-10, 19-10, 20-11, 22-13
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ζινάν Βούκοβιτς): Άλεκσιτς, Ρίστιτς 5, Βούισιτς 6, Μαιστόροβιτς 1, Λατίνοβιτς 1, Μπακάνοβιτς 1, Μαρίν, Γέσιτς 1, Στογιάνοβιτς, Γκούντουριτς 2, Πέτροβιτς, Τσβιέτις 4, Ισάκοβιτς, Ντένιτς 1, Σίμιτς, Ντόρντεβιτς, Κόσοβατς.
ΠΑΟΚ (Γιάννης Μπιζέτας): Μαλανδρής, Φρειδερίκος, Σαχίνης, Τεληκώστογλου Σ. 4, Βελισαρίου, Λαμπούδης 1, Κυριακίδης, Γιορανίδης 3, Σακαλάκης, Παπαγιώτας, Τεληκώστογλου Μ. 3, Φραγκής Ι. 2, Φραγκής Κ., Ζερβίδης
Δίλεπτα: 2/1 Πέναλτι: 0/1 – 1/2

ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 26-23
Μεγάλη νίκη σε αγωνιστικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο πέτυχε η εθνική με 26-23 επί της Ρουμανίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Κροατία, εμφανίστηκε με ενέργεια και αυτοπεποίθηση κόντρα στους Ρουμάνους. Εχοντας ως νικητήριο μοχλό τον Χρήστο Εριφόπουλο που έδινε ρυθμό και ταχύτητα στην επίθεση, ενώ είχε και τις απαραίτητες λύσεις σκοράροντας οκτώ τέρματα.
Η ομάδα του Τάσου Χατζηπαρασίδη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στην άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο, διάστημα το οποίο ήταν το καθοριστικό αφού ήταν πίσω στο σκορ με 23-22 στο 50’. Από εκείνο το σημείο και μετά, επιδεικνύοντας μεγάλη ψυχραιμία και ωριμότητα (ειδικά για το διάστημα που η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται μαζί, δεν δέχθηκε γκολ, ενώ με ένα σερί 4-0 έφτασε στη νίκη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κάμπα Ραζβάν (Βοηθός προπονητή Ρουμανίας): “Πιστεύω πως η Ελλάδα είχε πολύ καλό κίνητρο και με τον κόσμο στο πλευρό της. Έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς και πήραν τη νίκη, Συγχαρητήρια και για την ομάδα της Ελλάδας και για την διοργάνωση”.
Τάσος Χατζηπαρασίδης (Προπονητής Ελλάδας): “Στο δεύτερο ματς πετύχαμε την πρώτη μας νίκη, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν, από την έλλειψη συνοχής που έχει η ομάδα. Για σήμερα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ημίχρονο θα είναι σαφώς δυσκολότερο με την Βοσνία. Εκ μέρους της ομάδας περαστικά στον Νίκο Μπουλταδάκη”.

ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 26 – 23
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 6-5, 9-7, 10-9, 10-11, 13-14 (Ημίχρονο) 15-16, 17-17, 20-21, 22-23, 23-23, 26-23
Ελλάδα (Τάσος Χατζηπαρασίδης): Μπουλταδάκης 2, Τσαχουρίδης, Εριφόπουλος 8, Μπαλτατζής 4, Ελευθεριάδης, Τσιγκαρίδας 5, Τζίμπουλας 4, Δεληχρήστος, Μπόσκος, Καρακεχαγιάς 1, Ζαφειράκης 2, Αγαθόνικος, Τσάκαλος, Μαρκατάτος, Παπαντονόπουλος, Γιαγκούλας.
Ρουμανία (Ραντουτα Τίτελ): Ποπ 2, Τοτοι 1, Ντίνου 1, Σζαζ, Λαζούρκα 2, Μποντορ 2, Ντεμπου 6, Ιορντάχι, Χοντόρογκ 3, Λαζαρ, Μίτου 5, Χιορεαν, Ποπα, Μίκα 1, Τουρτούριτσα, Ρουσου. Δίλεπτα: 6 – 5 Πέναλτι: 4/4 – 0/1 Κόκκινη: Μίτου στο 56:31

Τελικές Βαθμολογίες Παμπαίδων (σε 2 αγώνες)

Α’ όμιλος
1. Εθνική Ισραήλ 4
2. Φίλιππος Βέροιας 2
3. Παρί Σεν Ζερμέν 0

Β’ όμιλος
1. Βαρντάρ 4
2. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. 2
3. ΑΕΣΧ Πυλαίας 0

Γ’ όμιλος
1. Παρτίζαν Βελιγραδίου 4
2. ΠΑΟΚ 2
3. ΑΟ Προσοτσάνης 0

Δ’ όμιλος
1. Κροάσια Ζάγκρεμπ 4
2. Λοκομοτίβα Μπρτσκό 2
3. ΧΑΝΘ 0

Βαθμολογία Παίδων (σε 2 παιχνίδια)
1. Κροατία 4
2. Αυστρία 3
3. Βοσνία- Ερζεγοβίνη 3
4. Ελλάδα 2
5. Ρουμανία 0
6. Ισραήλ 0

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69