Logo

Στα Σκόπια οι παίδες του Φιλίππου - Γέμισε το Φιλίππειο παιδιά

Στα Σκόπια της ΠΓΔΜ, βρέθηκαν το Σαββατο που μας πέρασε οι παίδες του Φίλιππου Βέροιας, όπου αγωνίστηκαν με την ομάδα της Βαρντάρ και στη συνέχεια παρακολούθησαν τον πολύ μεγάλο αγώνα μεταξύ της Βαρντάρ και της Μπαρτσελόνα. Ο Κύρος Σαράφης, μιλώντας γι αυτή την εμπειρία που είχαν οι αθλητές του δήλωσε:

"Ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για την ομάδα μας. Στον αγώνα με την Βαρντάρ ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο κυρίως . Μετά η κούραση μας κατέβαλε (υπάρχει διαφορά στα σωματομετρικά στοιχεία και αυτό μας οδηγεί σε ανοιχτές-κουραστικές άμυνες). Γενικά είμαι ικανοποιημένος, έπαιξαν με πάθος όλα τα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όπου μπορούμε. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον αγώνα CL, μεταξύ δυο εκ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο, με υπέροχη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να μπορέσουμε να ξαναπάμε."

Γέμισε το Φιλίππειο παιδιά από Βέροια και Πυλαία

Σε ένα όμορφο και πολύ φιλικό περιβάλλον πλημμυρισμενο από 100 παιδιά όλων των ηλικιών, διεξήχθησαν στη Βέροια φιλικοί αγώνες μεταξύ των τμημάτων του Φιλίππου και της Πυλαίας.

Παίδες, κορασιδες και παμπαιδες Α έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν Χάντμπολ σε ένα φιλόξενο Γήπεδο γεμάτο γονείς, που χειροκροτούσαν τα γκολ και των δύο ομάδων.

Στο τέλος κάθε αγώνα, οι ομάδες έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες, με τα τμήματα των 2 ομάδων, να φεύγουν αγκαλιασμένα από το γήπεδο.

Οι προπονητές των ομάδων έβγαλαν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο των αθλητών τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους σύντομα στη Μίκρα για φιλοξενία από την ομάδα της Πυλαίας με αντίστοιχα φιλικά παιχνίδια.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb