tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κόντρα στον ΠΑΟΚ η Βέροια την Τετάρτη

Τον πολύ δυνατό ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 7μμ, η Βέροια. Η Βεροιώτικη ομάδα προέρχεται από νίκη επί του Πανοράματος και έχει στόχο να κοιτάξει στα μάτια την ομάδα της Θεσσαλονίκης που μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς.

"Σε διάστημα μιας εβδομάδας, δίνουμε τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Η αρχή έγινε το Σάββατο (14/12) κόντρα στο Πανόραμα, αύριο (18/12) ακολουθεί η αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια έχουμε το παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Γιαννιτσών για το Κύπελλο. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε μια διαχείριση του δυναμικού μας για να ανταπεξέλθουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες. Προτεραιότητά μας είναι η αναμέτρηση του Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι αύριο (18/12) δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς" δήλωσε στο greekhandball.com ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα χωρίς απώλειες. 

Ο ΠΑΟΚ

Με στόχο να επεκτείνει το σερί νικών που τρέχει στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, για την 6η αγωνιστική της Α1, την τέταρτη της βαθμολογίας, Βέροια 2017.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να έχει στην διάθεση του και την Διεθνή Σλοβένα πίβοτ, Τέγια Φερφόλια, η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, και ενσωματώθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. 

Για την αναμέτρηση με την Βέροια 2017, η Μαρία Χατζηπαρασίδου, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μεγάλη για εμάς, και περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια ώστε να βγάλουμε την δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε όλο αυτό το καιρό και θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς βαθμολογικά και για να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που τους θέλουμε κοντά μας».

H αναμέτρηση θα μεταδοθεί με εικόνα και ήχο από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69