tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Τέο Παυλίδης στον πάγκο της Βέροιας

Ο Τέο Παυλίδης θα είναι ο νέος προπονητής στην γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Βέροιας. Ύστερα από πολύωρες συζητήσεις με την πρόεδρο της Βέροιας, συμφωνήθηκε πλάνο τριετίας με την δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίξει όμορφο, ποιοτικό και μοντέρνο χάντμπολ με κύριο στόχο την κορυφή.

Στα γραφεία της ομάδας,η πρόεδρος Ευφημία Μαρκοβίτση καλωσόρισε τον Τεο Παυλιδη και του ευχήθηκε πάνω απ´ολα υγεία επιτυχίες και τίτλους.

Από την πλευρά του ο Τέο Παυλίδης δήλωσε: "Είναι πρόκληση για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Βέροιας 2017». Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με τη σειρά μου, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται μέχρι σήμερα στην ομάδα. Η φιλοσοφία μου, ο τρόπος δουλειάς και η πεποίθησή μου για τις προοπτικές που υπάρχουν, είναι οι βασικοί λόγοι που με ώθησαν να αναλάβω αυτή την αποστολή. Γνωρίζω το δυναμικό της ομάδας και πιστεύω στις δυνατότητες των αθλητριών της. Με τις όποιες προσθήκες θα χρειαστεί, θα ξεκινήσουμε μια νέα πορεία σκληρής δουλειάς με στόχο πάντοτε την καλύτερη αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Εύχομαι Υγεία, Αγωνιστική Συνέπεια και Επιτυχίες!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69