tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία οι αγώνες αυτοκινήτου στην Βέροια - Πώς τα πήγαν οι οδηγοί της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας

Ακόμα ένα Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο πέρασε στην ιστορία για την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας. Σε συνδιοργάνωση με τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν στις 17 Νοεμβρίου το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ και στις 18 Νοεμβρίου το 47ο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, δυο αγώνες που έκλεισαν το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος για το 2018.

Ο καιρός άσχημος, ακόμα και με χιόνια στα ορεινά, παρόλα αυτά ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή τους.

Παρόντες και οι Αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας που πάλεψαν με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κυρίως την 2η μέρα.

Ο Κωνσταντινίδης Γιάννης (Λ.Α.Βέροιας) με τον αδελφό του Βαγγέλη (ΟΦΑΔ) με το CITROEN ZX 16V κέρδισαν το Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ ήταν 1οι στην κατηγορία F2 και στην C3. Το πλήρωμα είχε και τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας και ο Γιάννης ήταν και ο ταχύτερος οδηγός μέλος της Λ.Α.Βέροιας

Την Κυριακή στο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ η ομίχλη που συνάντησαν τους καθυστέρησε αλλά κατάφεραν να τερματίσουν στην 2η θέση της Γενικής Κατάταξης και της κατηγορίας F2 αλλά και στην 1η θέση της C3.

Ο Γιάννης Βαλαβάνης με τον Σωτήρη Καπάρα με το HONDA CIVIC Type R, μετά απο απουσία 2,5 ετών συμμετείχαν στον αγώνα με στόχο να "γράψουν χιλιόμετρα" ώστε να "βρουν" το αυτοκίνητο μετά τις νέες βελτιώσεις. Το Σάββατο στο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ τερμάτισαν στην 3η θέση της Γενικής Κατάταξης, στην 2η θέσης της Κατηγορίας F2 και C3. Την Κυριακή στο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ μια ατυχία λόγω υγρασίας δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν τον αγώνα κάνοντας μόνο ένα σκέλος, στο οποίο είχαν αρχίσει να βρίσκουν το ρυθμό τους!

Ο Γιάννης Γαλάνης με τον Γαζγάζη Παναγιώτη με το RENAULT CLIO 2.0 και για πρώτη φορά σαν πλήρωμα, τερμάτισαν το Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην 4η θέση Γενικής Κατάταξης, 3η θέση F2 και C3. Την Κυριακή στο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ κέρδισαν τις 2 από τις 3 ειδικές του αγώνα και τερμάτισαν στην 4η θέση Γενικής Κατάταξης, 3η θέση στην F2 και 2η θέση στην C3.

Ο Κάκαρης Γιώργος (Λ.Α.Βέροιας) μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας οδήγησε το CITROEN SAXO VTS με συνοδηγό τον Σαρητσόγλου Γιάννη (ΣΜΑΛ). Συμμετείχε στον αγώνα για να γουστάρει (όπως μας είπε) και το κατάφερε με πολύ καλά αποτελέσματα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ ήταν 9ος Γενικής Κατάταξης, 8ος στην F2 και 2ος στην C5. Στο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ήταν 9ος Γενικής Κατάταξης, 8ος στην F2 και 2ος στην C5.

Ο Στεργιάδης Θανάσης και ο αδελφός του Στεργιάδης Γιώργος με PEUGEOT 106 S16 συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα rally. Στο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ ήταν 7οι Γενικής Κατάταξης, 6οι στην F2 και 1οι στην C5. Στο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ήταν 8οι Γενικής Κατάταξης, 7οι στην F2 και 1οι στην C5.

Ο Χριστόφορος με τον Κώστα Τηλιόπουλο και με το VW GOLF δεν μπορούσαν να λείπουν απο αυτούς τους αγώνες. Στο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ είχαν την ατυχία να κάνουν τετ α κε και να χάσουν χρόνο. Τερμάτισαν 10οι Γενικής Κατάταξης, 9οι στην F2 και 6οι στην C3. Στο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ήταν 11οι Γενικής Κατάταξης, 10οι στην F2 και 5οι στην C3.

Ο Νίκος Τριχίδης με τον Ιορδάνη Τριχίδη και με το CITROEN XSARA VTS συμμετείχαν και στους 2 αγώνες. Στο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ γλιστρούσαν αρκετά αλλά κατάφεραν και τερμάτισαν 15οι Γενικής Κατάταξης, 14οι στην F2 και 9οι στην C3. Στο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ δυστυχώς κόπηκε το ημιαξόνιο και δεν κατάφεραν να τερματίσουν.

Ο Μπιλαδέρης Ιορδάνης αθλητής της Λέσχης ήταν συνοδηγός στο HONDA CIVIC EF3 1.6 του Μπιλαδέρη Βασίλη (ΑΛΠ). Στο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ τερμάτισαν 8οι Γενικής Κατάταξης, 7oι στην F2 και 5οι στην C3-C4. Στο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ δυστυχώς εγκατέλειψαν πριν προλάβουν να φτάσουν στο τελευταίο Σταθμό Ελέγχου Χρόνου και συνεπώς δεν κατατάχθηκαν στον αγώνα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69