tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Απρίλη το Ράλι σπριντ "Φίλιππος"

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα πραγματοποιηθεί το Ραλι σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας για το 2019.

Επί σειρά ετών η Λέσχη διοργανώνει τον συγκεκριμένο αγώνα με επιτυχία παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών. Έτσι λοιπόν και φέτος είναι έτοιμη έχοντας πάρει εδώ και καιρό την απαραίτητη έγκριση από την Ο.Μ.Α.Ε και την έγκριση του συμπληρωματικού κανονισμού από την Ε.Π.Α αλλά έχοντας ήδη 21 συμμετοχές δηλωμένες.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν 20 & 21 Απριλίου 2019 η καρδιά των αγώνων ράλι θα χτυπά στην Βέροια. Το 25ο Ράλι Σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ επιστρέφει στην αγαπημένη Ειδική Διαδρομή Πολυδένδρι των 80 στροφών σε 17,95 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Η διαδρομή θα επαναληφθεί 3 φορές προσφέροντας έτσι στα πληρώματα που θα λάβουν μέρος ένα πεδίο δράσης 54 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων. Η ανασυγκρότηση και το service ακριβώς δίπλα στην ειδική διαδρομή και δίπλα στην λίμνη του ποταμού Αλιάκμονα σε ένα καταπληκτικό και ήδη καταπράσινο τοπίο.

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 από τις 16:00 έως τις 18:00 θα διεξαχθεί ο Τεχνικός Έλεγχος στην οδό Ελιάς, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Βέροιας. Στην συνέχεια στις 21:00 θα διεξαχθεί η Πανηγυρική - Εορταστική εκκίνηση για την καλύτερη προβολή του αγώνα και των πληρωμάτων. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα μπορούν να διανυκτερεύσουν φυλασσόμενα από ιδιωτική εταιρία security στην Πλατεία Δημαρχείου από όπου και θα ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί για την Ειδική Διαδρομή.

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 θα αναχωρήσουν από την Πλατεία Δημαρχείου στις 11:00 και το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση από την Ειδική Διαδρομή στις 11:23. Ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές μία (1) ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 10:00. Παρακαλούμε τους φίλους θεατές να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των οργανωτών και των κριτών για να έχουμε έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο 25ο Ραλι Σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ κλείνουν στις 12 Απριλίου 2019 και ώρα 24:00

Το παράβολο συμμετοχής που πρέπει να πληρωθεί μέσω ΣΔΔΑ είναι 70€ και το υπόλοιπο 140€ σε λογαριασμό της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR1301722430005243036425324.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6944 740 991 (Αδαλόγλου Δημήτρης - Πρόεδρος) καθώς και με email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και προσωπικό μήνυμα στo προφιλ ή στη σελίδα μας στο Facebook.

Αναζήτηση Εθελοντών

Το ράλι ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι ένας από τους κορυφαίους αγώνες του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλι Β. Ελλάδος. Σχεδόν κάθε χρόνο συγκεντρώνει τους καλύτερους οδηγούς ράλι στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ στον αγώνα συμμετέχουν και κορυφαίοι οδηγοί και συνοδηγοί από την υπόλοιπη Ελλάδα. Για να πραγματοποιηθεί σωστά και χωρίς προβλήματα ο αγώνας μας απαιτείται και η συμβολή των εθελοντών, για τους οποίους η εμπειρία που αποκομίζουν είναι σημαντική, ενώ η βοήθεια που προσφέρουν πολύτιμη.

Για αυτόν τον λόγο η οργανωτική επιτροπή καλεί όσους θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας το συντομότερο δυνατό και συγκεκριμένα μέχρι τις 14 Απριλίου.

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 6944 740 991, με προσωπικό μήνυμα στο Facebook στο προφίλ ή στην σελίδα της Λέσχης και με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69