tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επτά μετάλλια κατέκτησε στο Ηράκλειο η Ακροβατική του Φιλίππου

Στο πανέμορφο νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», έλαβε χώρα φέτος το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, στις 06-07 Απριλίου 2019. Ο ανταγωνισμός μεγάλος!!! Στο Πανελλήνιο του 2018 οι Σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν 17 και φέτος άγγιξαν τους 20 Συλλόγους, 191 αθλητές και αθλήτριες, από όλη την Ελλάδα! Αυτή η συνεχόμενη αύξηση, χρονιά με την χρονιά, μας χαροποιεί ιδιαιτέρως αλλά και ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά για τους αθλητές και αθλήτριες.

Η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, με 9 αθλήτριες και 1 αθλητή, για άλλη μια φορά βρέθηκε στο βάθρο των διακρίσεων , κατακτώντας συνολικά 7 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά και 2 αργυρά, σε μια αποστολή με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο τόσο συμμετοχών όσο και αγωνιστικού προγράμματος! Οι αθλητές της Βέροιας παρουσίασαν τα προγράμματα τους με δυναμισμό και αγωνιστικό πνεύμα , καθαρές ασκήσεις χωρίς λάθη και κέρδισαν επάξια το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Για άλλη μια φορά τα Ακροβατάκια του Φιλίππου έδειξαν την αξία τους για ακόμα φορά. Η επιμονή , η προσήλωση στους στόχους τους , μαζί με την αγωνιστικότητα που τους διακατέχει είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα παιδιά αυτής της ομάδας! Πάντα μπροστά τραβά η χαρισματική, προπονήτρια τους Έλσα Παπαδοπούλου που μαζί με την άξια βοηθό της, Έφη Πουλιοπούλου, δείχνουν με το προσωπικό τους παράδειγμα στα παιδιά τον δρόμο προς τις επιτυχίες. Φωτεινά πρότυπα και οι δυο προπονήτριες, καταξιωμένες και με ιστορία στον χώρο της Ακροβατικής Γυμναστικής. Οι γονείς των παιδιών , όπως και άλλοι συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί , παρόντες σε αυτήν την υπερπροσπάθεια τους. Στα μάτια τους τρεμόπαιζε μια υγρή σπίθα….και το δάκρυ κυλούσε και χάιδευε τα μάγουλα τους σε κάθε ζητωκραύγασμα του κοινού !!! Ήταν τα δικά τους παιδιά που επευφημούσαν. Καταιγισμός συναισθημάτων!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής συνδιοργανώθηκε από την Ε.Γ.Ο. και την Περιφέρεια Κρήτης, έχοντας παράλληλα την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός που χαιρέτησε την εκδήλωση, καθώς επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης. Για πρώτη φορά, μάλιστα, η διοργάνωση είχε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live stream) καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου. 

Αναλυτικά ο αθλητής και οι αθλήτριες του Φιλίππου κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

Η τριάδα γυναικών Ε΄ κατηγορίας με τις πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες Κολέτσα Μαρία-Ήλια, Κούλλα Μαρία και Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα κατέλαβε:
6η θέση στο σύνθετο
6η θέση στο πρόγραμμα ισορροπίας
5η θέση στο δυναμικό πρόγραμμα

H τριάδα γυναικών Δ΄ κατηγορίας με τις αθλήτριες Παπαχαραλάμπους Όρε Αντωνία, Καμπουρίδου Ευγενία και Βοργιατζίδου Ελένη-Στυλιανή που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία κατέλαβε:
1η θέση στο σύνθετο
2η θέση στο πρόγραμμα ισορροπίας
2η θέση στο δυναμικό πρόγραμμα

Το μεικτό ζευγάρι Δ΄ κατηγορίας με τους Ντάγια Μιχαέλα και Σαλασίδη Χαράλαμπο κατέλαβε:
1η θέση στο σύνθετο
1η θέση το πρόγραμμα ισορροπίας
1η θέση στο δυναμικό πρόγραμμα

Το ζευγάρι γυναικών Γ΄ κατηγορίας με τις Παλάσκα Μαρία και Καλαϊτζή Σταυρούλα-Παρασκευή συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία και προκρίθηκαν δεύτερες στο Τελικό και κατέλαβαν:
2η θέση στον τελικό(πρόγραμμα ισορροπίας)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69