tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θετικός ο Δήμαρχος Βέροιας για δημιουργία ομάδας Qatch

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Βουδαπέστη.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο Βέροιας για το ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα και συζήτησαν την προοπτική δημιουργίας ομάδας Qatch στον Δήμο Βέροιας, η οποία μπορεί να είναι και η πρώτη στην χώρα μας.

Ο Κώστας Βοργιαζίδης από την δική του πλευρά συνεχάρη τον Σταύρο Παπαδόπουλο για την αγωνιστική του παρουσία στο συγκεκριμένο τουρνουά, εκπροσωπώντας τόσο τη Βέροια, όσο και την Ελλάδα και εξέφρασε θετική γνώμη για την δημιουργία ομάδας Qatch στον Δήμο, καθώς επίσης και την προμήθεια του πρώτου βασικού εξοπλισμού για προπονήσεις και αγώνες.

Τι είναι το Qatch

Το Qatch παίζεται σε ειδικό τραπέζι και με περιμετρικές πολύγωνες γραμμές στο δάπεδο. Το άθλημα βασίζεται τεχνικά στο χάντμπολ αλλά έχει στοιχεία από πολλά αθλήματα. Έχει games και sets όπως το τέννις, tie break όπως το βόλεϊ, εναέριο σουτ όπως το beach handball, καρφί και ντουμπλάζ όπως στο βόλεϊ, το τραπέζι έχει τις διαστάσεις του πινγκ πονγκ, το σερβίς ξεκινάει από πάσα του διαιτητή όπως στο μπάσκετ, έχει διπλασιασμό όπως στο τάβλι και οι διαιτητές φοράνε κοστούμι και παπιγιόν όπως στο μπιλιάρδο. Στο ίδιο τραπέζι παίζεται και ποδόσφαιρο τεχνικής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69