Logo

Ο Πρόεδρος του Πακιστάν τίμησε τον Βεροιώτη Ανδρέα Παντελίδη για την συμβολή στην ανάπτυξη χιονοδρομίας

Σε μια ιδιαίτερης λαμπρότητας τελετή η Αυτού Εξοχότητα Πρόεδρος του Πακιστάν  ARIF ALVI τίμησε τον έλληνα τεχνικό εξειδικευμένο στην χιονοδρομία, μέλος του ΣΧΟ Βέροιας ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ  ΑΝΔΡΕΑ, για την συμβολή και συμμετοχή του στην ανάπτυξη  της χιονοδρομίας στο Πακιστάν.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ο Κος ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ συνεργαζόταν με την κυβέρνηση και την Ομοσπονδία Χιονοδρομίας του Πακιστάν σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης της , υποστηριζόμενο από την Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (  FIS).  Έτσι μέσα σε αυτό το διάστημα υπό την καθοδήγηση του Έλληνα Τεχνικού το Πακιστάν ανέπτυξε δυο χιονοδρομικά κέντρα σε πλήρη λειτουργία, σχεδιασμός, δημιουργία  εγκαταστάσεων υποδοχής,  εγκατάσταση αναβατήρων, εκπαίδευση προετοιμασίας πίστας – χρήση χιονοστρωτήρων, εγκατάσταση τεχνητής χιόνωσης και οργάνωση διεθνών αγώνων σε πιστοποιημένες πίστες αγώνων από την Διεθνή Χιονοδρομία.

Φέτος λοιπόν το Πακιστάν τέλεσε τέσσερις διεθνείς αγώνες με συμμετοχή 50 αθλητών από 8 χώρες με μεγάλη επιτυχία. Στα πλαίσια της επιτυχούς λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων και της τέλεσης των διεθνών αγώνων η Αυτού Εξοχότητα  ARIF ALVI τίμησε τον Έλληνα Τεχνικό και ανακοίνωσε την δημιουργία άλλων δύο χιονοδρομικών κέντρων.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb