tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θετικό ξεκίνημα για Καλοΐδου, Παυλίδου – Άτυχη η Δουλκερίδου

Με το δεξί ξεκίνησαν την αγωνιστική χρονιά οι νεάνιδες αθλήτριες Ρ.Γ του Α.Ο.Ρ.Γ ΒΕΡΟΙΑΣ στους διασυλλογικούς αγώνες κατηγορίας νεανίδων Β' Περιφέρειας (Κ & Β. Ελλάδας).

Την καλύτερη εμφάνιση ,συνεχίζοντας τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις της,πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Καλοϊδου,αθλήτρια της Κικής Χωματά. Συγκέντρωσε 47,850 β. στο Σ.Α και κατέλαβε την 6η θέση.

Την 6η θέση πήρε και στο σχοινάκι και στη μπάλα.Από τις αθλήτριες που πρωτοεμφανίστηκαν στην κατηγορία των νεανίδων (2007) ήταν η δεύτερη καλύτερη.

Πολύ καλή και η Μαρία-Στυλιανή Παυλίδου,αθλήτρια της Κικής Χωματά που κατέκτησε την 6η θέση στις κορίνες και την 7η στη μπάλα.

Στο Σ.Α με 45,450 β. κατετάγη 12η.Η πορεία της είναι συνεχόμενα ανοδική και φέτος δείχνει πολύ δυνατή.

Η άτυχη για μια φορά ακόμη ήταν η Ελένη Δουλκερίδου,αθλήτρια της Βασιλικής Δίντση.Με τραυματισμό και αρρώστια πριν τους αγώνες ήταν απούσα για περίπου δύο εβδομάδες από τις προπονήσεις.Αγωνίστηκε ανέτοιμη πετυχαίνοντας 43,300 β. στο Σ.Α πραγματοποιώντας πολύ καλό πρόγραμμα μόνο στις κορίνες με 12,650 β.(5η καλύτερη βαθμολογία).Σίγουρα οι δυνατότητες της είναι μεγαλύτερες (το απέδειξε και την περσινή χρονιά),και σίγουρα με τις φυσιολογικές βαθμολογίες της μπορεί να βοηθήσει και το ομαδικό του συλλόγου που κατέλαβε την τέταρτη θέση και που θα μπορούσε να είναι μέσα στα μετάλλια.

Η Σοφία Βέργου αθλήτρια της Κικής Χωματά με ελλιπείς προπονήσεις φέτος πραγματοποίησε αξιοπρεπή εμφάνιση παίρνοντας μέρος μόνο σε δύο προγράμματα ( σχοινάκι και μπάλα).

Επόμενος αγώνας ο διεθνής διασυλλογικός στη Σίνδο και ο προκριματικός στην πόλη μας (Φιλίππειο γυμναστήριο) 14-15 Μαρτίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69