tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλιππος: Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Χριστοφορίδη

Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη (Τάκη) Χριστοφορίδη. Στην ανακοινωση που εξέδωσε αναφέρει:

"Ο πρώην τεχνικός του Αριστοτέλη Σκύδρας , που έπειτα από 20 χρόνια επέστρεψε ξανά στην οικογένεια της ομάδας μας , καθώς στο παρελθόν υπήρξε για συνολικά 12 χρόνια αθλητής και προπονητής των «ερυθρολεύκων της Βέροιας», θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Τζιουμάκα στην Volley League. Επίσης θα είναι επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου, με έμφαση κυρίως στην οργάνωση των παιδικών, εφηβικών τμημάτων.

Γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1964 στην Σκύδρα ο απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο βόλεϊ., στα συνολικά 43χρόνια προσφοράς του στο άθλημα, έχει συνδέσει το όνομα του με πολλές επιτυχίες του επαρχιακού βόλεϊ.

Όντας παίκτης του Αριστοτέλη Σκύδρας από το 1977, αγωνίστηκε για τρία χρόνια στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, στις 3 παρουσίες της ομάδας της Σκύδρας στην Α΄ Εθνική κατηγορία (1982-1984 και 1985-1986).

Παράλληλα στην συνολικά 15ετή θητεία του μέχρι σήμερα ως προπονητής σε όλα τα τμήματα του συλλόγου της Σκύδρας, πανηγύρισε συνολικά 6 Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων, 5 Εφήβων, 1 Κύπελλο ΕΣΠΕΜ και 2 ανόδους (2010 και 2019).

Ακολούθησε το 1988 η μεταγραφή-σταθμός στον Φίλιππο Βεροίας, τα «χρώματα» του οποίου
τίμησε μέχρι το 1998, όπου και «κρέμασε τη φανέλα» του, έπειτα από 22 χρόνια αθλητικής παρουσίας στα γήπεδα.

Ωστόσο, παρέμεινε στην Βέροια μέχρι το 2000 εκτελώντας χρέη προπονητή σε Άνδρες, γυναίκες και παιδικό-εφηβικό. Τη σεζόν 1996-1997 πανηγύρισε με τους άνδρες την άνοδο στην Β΄ Εθνική, ενώ για δύο συνεχόμενες σεζόν (1996-97 & 97-98) στέφθηκε Πρωταθλητής Εφήβων στη Κ. Μακεδονία.

Άλλοι σταθμοί στην 21χρονη προπονητική καριέρα του κ. Χριστοφορίδη, ήταν η Έδεσσα και η Νάουσα. Στα τρία χρόνια παρουσίας του στο Ζαφειράκη Νάουσας κατέλαβε το 2007 τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, ενώ νωρίτερα στην τριετή του θητεία στον ΓΑΣ Έδεσσας το 1993-1994 πέτυχε μία ακόμη άνοδο με τις Γυναίκες.

Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ο άμεσος συνεργάτης του εκλέκτορα της Εφήβων, Παναγιώτη Λακασά, έλαβε το 1998 το χρίσμα του Ομοσπονδιακού προπονητή της ΕΣΠΕΜ . Το 2005 ανέλαβε τα κλιμάκια της Μακεδονίας, ενώ με το εθνόσημο στο στήθος έχει συνεργαστεί με επιτυχία τόσο με τον Σωκράτη Τζιουμάκα, όσο και με τον Γιώργο Τεκτονίδη, στο πλευρό του οποίου το 2006 αναδείχθηκε χάλκινος Βαλκανιονίκης Παίδων, στη Νάουσα.

Ευχόμαστε στον κ. Χριστοφορίδη μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην ομάδα".

Δ. Χριστοφορίδης: «Χρωστάω κάτι στον Φίλιππο Βέροιας...»

Μέλος του ΣΕΠΠΕ, κάτοχος πτυχίου Διαιτητή Πετοσφαίρισης και πατέρας δύο παιδιών ο κ Χριστοφορίδης στις πρώτες του δηλώσεις, ως μέλος της οικογένειας του Φιλίππου Βέροιας, τόνισε τα εξής: «Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος που μετά από 20 χρόνια επιστρέφω ξανά στην οικογένεια του Φιλίππου. Ήρθα σε μία ομάδα που έδειξε ότι θέλει πολύ να με εντάξει στις τάξεις της και την έχω στην καρδιά μου.

Στο Φίλιππο Βέροιας ήρθα το 1988 για να παίξω ένα χρόνο βόλεϊ και τελικά παρέμεινα στην ομάδα 12 χρόνια. Αισθάνομαι λοιπόν ότι έχω αφήσει κάποια εκκρεμότητα στον Φίλιππο Βέροιας, αφού πήγαμε να βγούμε πρωταθλητές με τα παιδικο-εφηβικά τμήματα, αλλά λόγω κάποιων οικονομικών προβλημάτων, δεν καταφέραμε να πάμε στα τελικά και για αυτό... χρωστάω κάτι στο σύλλογο.

Ήθελα να πάω σε ένα σωματείο που να με σέβονται και να με εκτιμούν, όχι για τις επιτυχίες μου σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο, αλλά για την πολυετή προσφορά και την σκληρή δουλειά μου στο άθλημα.

Κάτι που ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτούλιας και οι συνεργάτες του στη διοίκηση μου έδειξαν εμπράκτως και ως αντίπαλο, με την τιμητική τους βράβευση στο περιθώριο του φετινού αγώνα με τον Αριστοτέλη, στην Βέροια. Για μένα το κλίμα σε μία ομάδα είναι πολύ σημαντικό και χάρις στη συνεργασία του Φίλιππου Βέροιας, νιώθω ότι ξανανιώνω γιατί στα 56 μου αισθάνομαι πως έχω ένα διαφορετικό κίνητρο».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69