tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλιππος Βέροιας: Έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Αρτακιανό

Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή , Δημήτρη Αρτακιανό για τη σεζόν 2020-2021 της Volley League.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 11/5/1999 στη Θεσσαλονίκη και είναι αδελφός της διεθνούς λίμπερο του ΑΟ Θήρας, Μαριαλένας Αρτακιανού και σε αντίθεση με εκείνη, στη Βέροια θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ομάδα της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας. Αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 1.75μ.

Άρχισε το βόλεϊ σε ηλικία 8 ετών στις Ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη φανέλα του οποίου φόρεσε μέχρι και το 2012.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Μέγα Αλέξανδρο, όπου και αγωνίστηκε για ένα χρόνο.

Τ0 2013 πήρε μεταγραφή στον Αίαντα Ευόσμου και αγωνίστηκε έως το 2016. Τη σεζόν 2015-2016 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τα αναπτυξιακά τμήματα, ενώ την ίδια χρονιά με τους Παίδες έφτασε στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Αιδηψού, όπου στα ημιτελικά η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Πήγασο Πολίχνης.

Από το 2016 έως το 2018 αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Μακεδονικού, ενώ τη σεζόν 2018-2019, αναδείχθηκε ως αθλητής της ΧΑΝΘ δευτεραθλητής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Τέλος, ως μαθητής του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης στέφθηκε δύο φορές Πρωταθλητής Ελλάδας σε αντίστοιχες διοργανώσεις Πανελληνίων Σχολικών Πρωταθλημάτων.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Αρτακιανός σε δηλώσεις του στο κανάλι του Φίλιππου Βέροιας Volleyball στο ΥOUTUBE εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί σε μία υγιή ομάδα, με υγιή διοίκηση και ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο Δημήτρη Πιτούλια, γιατί με τη μεταγραφή του στο Φίλιππο Βέροιας κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα.

Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους φετινούς της στόχους και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της Βέροιας σε κάθε ματς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69