tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγωνιστική και μορφωτική εκδρομή για τα μικρά δελφίνια της Κ.Α.Ν. - Συμμετοχή αθλήτριας της Κ.Α.Ν. με την Εθνική ομάδα

Μια ενδιαφέρουσα και άκρως διασκεδαστική ημέρα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα μικρά δελφινάκια της Κ.Α.«ΝΑΟΥΣΑ». Τα παιδιά με την συνοδεία των προπονητών τους συμμετείχαν την Κυριακή 7 Απριλίου στην ημερίδα 1st Spring Festival που διοργάνωσε ο «Α.Σ. Οδυσσέας» στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα αγωνίσματα αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές τους, Ρίτσα Τριανταφυλλίδου, Μπίτζιου Λητώ και Γιώργο Αλεξόπουλο, με την αγωνιστική τους εικόνα.

Στην συνέχεια τα μικρά «Κ.Α.Ν.ονάκια» εξερεύνησαν τον μαγικό κόσμο της φυσικής επιστήμης με την επίσκεψη τους στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «Noesis» όπου συμμετείχαν σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Γεμάτοι νέες γνώσεις και νέες κολυμβητικές εμπειρίες επέστρεψαν στη πόλη μας.
Επόμενη στάση, η εαρινή γιορτή των Κ.Α.Ν.ονιών την Κυριακή 14 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, όπου οι μικροί κολυμβητές των ακαδημιών μας θα διασκεδάσουν και θα συναγωνιστούν συνομήλικούς τους αθλητές συλλόγων από τις γύρω περιοχές.

sipitanou kan

Συμμετοχή αθλήτριας της Κ.Α.Ν. με την Εθνική ομάδα

Με τα χρώματα της Εθνικής θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά τον σύλλογό της αλλά και την πόλη της Νάουσας η αθλήτρια της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα», Σιπητάνου Αναστασία. Η νεαρή αθλήτρια ετοίμασε ήδη τις βαλίτσες της για να ταξιδέψει στην πόλη Γκτατζ της Αυστρίας, όπου θα λάβει μέρος στην Πολυεθνή συνάντηση Παίδων-Κορασίδων, στις 13 & 14 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη διοργάνωση δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές με τις κορυφαίες επιδόσεις στην Ελλλάδα στις κατηγορίες τους. Η Αναστασία θα λάβει μέρος στο ατομικό αγώνισμα των 200μ Πεταλούδας, αλλά και στις σκυταλοδρομίες 4Χ100μ και 4Χ200μ Ελεύθερο. Όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά και ο προπονητής της, Λαζαρίδης Βασίλειος, της εύχονται καλή επιτυχία!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69