tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ευρωπαϊκή εμφάνιση του συλλόγου "Τέτραθλον" στην Σλοβενία

Με τη συμμετοχή - ρεκόρ 642 αθλητών, κατόχων μαύρων ζωνών και 30 χωρών, διεξήχθη από 12 έως 15 Απριλίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO στην πόλη Maribor της Σλοβενίας, στο κλειστό στάδιο Hala Lukna χωρητικότητας 2.500 θέσεων.

Η Ελλάδα παρουσιάστηκε με αποστολή επτά αθλητών και μεταξύ αυτών ο αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Πλουμπίδης Βασίλειος 2 DAN, ο οποίος αγωνίστηκε στα Tul και στην Μάχη, στην κατηγορία -70 Kgr. ανδρών. Αρχικά νίκησε στον πρώτο αγώνα εναντίον Σουηδού αντιπάλου ενώ στον δεύτερο έχασε από τον Ρώσο χάλκινο Πρωταθλητή Ευρώπης στα τελευταία δευτερόλεπτα, χάνοντας την ευκαιρία για την είσοδο στην τελική οκτάδα.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχε ως Διεθνής Διαιτητής και ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, ο οποίος είχε επιλεγεί από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανάμεσα στους πενήντα (50) που επρόκειτο να διαιτητεύσουν. Στην τρίτη του εμφάνιση σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, διαιτήτευσε ως γωνιακός σε δύο τερέν και τρία διαφορετικά αγωνίσματα. Η άψογη παρουσία του απέσπασε και φέτος τα εύσημα από τους διοργανωτές και τους υπεύθυνους της Πανευρωπαϊκής Επιτροπής Διαιτησίας. Μεγάλος του στόχος πλέον είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε ένα χρόνο στην Γερμανία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69