tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με έξι αθλητές στην Ρουμανία ο σύλλογος "Τέτραθλον" Νάουσας

Με τη συμμετοχή 957 συνολικά αθλητών από 28 χώρες πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο 26, 27 & 28 Οκτωβρίου το 9ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο TAEKWON-DO στην πόλη Sibiu της Ρουμανίας, στο κλειστό στάδιο Sala Trsansilvania.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας έδωσε για μια ακόμη χρονιά το παρόν στην 2η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση, με έξι αθλητές του να στελεχώνουν την Ελληνική Ομάδα και να πραγματοποιούν αξιόλογη εμφάνιση. Οι τέσσερις από αυτούς

συμμετείχαν στο International Cup for Children and Cadets στην κατηγορία των Εγχρώμων Ζωνών Παιδιών 10-12 ετών με την Καρυπίδου Βαρβάρα να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στην Μάχη έως 36 κιλά χαρίζοντας στην Ελλάδα το ένα από τα τρία συνολικά χάλκινα μετάλλια που απέσπασε. Αποκλεισμός στα προημιτελικά, έναν αγώνα πριν από τα μετάλλια για τον Λογγινίδη Γρηγόριο και τον Παπαντωνίου Δημήτριο, στα Pattern 3-1 Gup και στην Μάχη έως 54 κιλά αντίστοιχα.

Πρόωρος αποκλεισμός για την Δημητριάδου Νένα τόσο στα Pattern όσο και στην Μάχη παρά την μεγάλη της προσπάθεια. Στην διοργάνωση του 9th European Cup και στην κατηγορία των Μαύρων Ζωνών Ανδρών συμμετείχαν ο Πλουμπίδης Βασίλειος 2 DAN και ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, ο οποίος εκτελούσε συγχρόνως και χρέη προπονητή.

Αποκλεισμός στον δεύτερο γύρο για τον Πλουμπίδη Βασίλειο στη Μάχη έως 70 κιλά. Δάσκαλος και μαθητής πλασαρίστηκαν στην 5η θέση της Ευρώπης στο αγώνισμα των Traditional Sparring, χάνοντας με ελάχιστη διαφορά στα προημιτελικά από την ομάδα της Βουλγαρίας, που κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο και μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69