tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σύλλογος "Τέτραθλον" στο πρώτο εθνικό σεμινάριο του 2019

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου διοργάνωσε με επιτυχία στις 19 & 20 Ιανουαρίου το πρώτο Εθνικό Τεχνικό Σεμινάριο της χρονιάς, στην χιονισμένη πόλη της Καστοριάς. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 50 Εκπαιδευτές και αθλητές από Σωματεία όλης της Ελλάδας και κατά την διάρκεια του πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο Εθνικών Ομάδων, ενόψει των Διεθνών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων του 2019.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε στο σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN και με δύναμη έξι ακόμη αθλητών, τους Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN, Δημητριάδου Νένα 1 Κουπ, Καρυπίδου Βαρβάρα 2 Κουπ, Χατζηκώστα Δημήτριο 2 Κουπ, Δημητριάδου Γεωργία 3 Κουπ και Δουλγερίδη Χριστόφορο 3 Κουπ. Οι αθλητές προπονήθηκαν και στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Γιαλαμά Κωνσταντίνου 6 DAN, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου η αποστολή περιηγήθηκε στην πόλη της Καστοριάς, χωρίς να παραλείψει να θαυμάσει και την παγωμένη, αυτήν την περίοδο, λίμνη της.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69