tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρυσό μετάλλιο για το νεαρό Λαμπρόγλου του Ρωμιού

Μετά από δυο πολύ καλούς αγώνες και έχοντας ζήσει για πρώτη φορά την εμπειρία των αγώνων της Αθήνας, ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου ο Κωσταντίνος Λαμπρόγλου του Ρωμιού, στο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου ACROPOLIS ATHENS 2019.

Ο μόλις 9 ετών αθλητής του συλλόγου είναι μέλος της αγωνιστικής ομάδας και πολλά υποσχόμενος. Είχε την ευκαιρία να μοιραστεί την χαρά του μαζί με τον πατερα του.Δημητρη Λαμπρογλου, που ήταν δίπλα στην προσπάθεια του από την αρχή της προετοιμασίας. Ο νεαρός αθλητής είχε προπονητή τον Μιχαηλωβ Χρήστο και τον συναθλητή Γιώργο Ιωσιφιδη στην καθοδήγη των αγώνων και στο πλάνο παιχνιδιού .

Ο προπονητής Χρήστος Μιχαήλωβ έκανε την εξής δήλωση: "Η αφοσίωση είναι ένας από τους παράγοντες της επιτυχίας . Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι αθλητές νιώθουν την ικανοποίηση της όλης αυτής προσπάθειας που κάνουν για μηνες να φέρνει επιθυμητά αποτελέσματα . Ένα από αυτά λοιπόν είναι και η κουλτούρα που αποκτούν από τον υγιή αθλητισμό . Τέλο θα ήθελα ευχαριστήσω τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69