tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πανετσίδου: «Θέμα χρόνου η επιστροφή στην αγωνιστική δράση»

Η Βίκυ Πανετσίδου είναι ο ορισμός του πείσματος… Μια αθλήτρια πρότυπο, μια καρατέκα που έχει χαρίσει στη χώρα μας αμέτρητα μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις στη δύσκολη κατηγορία των -68κ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στο sportsonline.gr για τις ημέρες τις καραντίνας,τις οποίες και πέρασε στην Ολλανδία όπου μένει μόνιμα, αλλά και για το πως βλέπει να εξελίσσεται η φετινή περίεργη (λόγω κορονοϊού) σεζόν.

«Το διάστημα της καραντίνας ήταν πολύ δύσκολο. Είναι αρκετά άσχημο να καθηλώνεται ένας ενεργός αθλητής που παλεύει μέρα-νύχτα για να βρίσκεται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο έχοντας στόχο το μετάλλιο σε κάθε αθλητική διοργάνωση», είπε η Πανετσίδου.

«Δεν σου κρύβω ότι ένιωσα εγκλωβισμένη παρά το γεγονός ότι έκανα όσο το δυνατόνπερισσότερες προπονήσεις μέσα στο σπίτι μου προκειμένου να κρατηθώ σε καλήφυσική κατάσταση.

Να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας»

Η καραντίνα ήταν σαφώς μια αναγκαία συνθήκη, ωστόσο για τους περισσότερους αθλητές και τις περισσότερες αθλήτριες (σε όλα τα αθλήματα) ήταν μία “βίαιη” και απότομη διακοπή τη στιγμή μάλιστα που είχε ξεκινήσει το αγωνιστικό πικ ελέω πρόκρισης Ολυμπιακών Αγώνων.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να σταματάς απότομα τις αγωνιστικές σου υποχρεώσειςενόψει πρόκρισης Ολυμπιακών Αγώνων. Η αποχή από την αγωνιστική δράση δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να παλεύω με τις όποιες αντίξοες συνθήκες και να μη το βάζω κάτω.

Εύχομαι πραγματικά να ξεπεράσουμε τη δύσκολη αυτή δοκιμασία που μας υποχρέωσε η πανδημία και να επανέλθουμε σύντομα στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς».

Για την επιστροφή στο τατάμι η Βίκυ Πανετσίδου ήταν ξεκάθαρη, αλλά και αισιόδοξη,παρά το γεγονός ότι το καράτε είναι ένα από τα πολλά αθλήματα που διεξάγονται αποκλειστικά σε κλειστούς χώρους.

«Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνο να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση, καθώς η έξαρση του κορονοϊού αρχίζει σιγά σιγά να εκτονώνεται. Πράγματι το καράτε-όπως και πολλά άλλα αθλήματα-διεξάγεται αποκλειστικά σε κλειστούς χώρους κι αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.

Ελπίζω και εύχομαι ωστόσο να βρεθεί σύντομα μια φόρμουλα έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι αγώνες πάντα με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή τους και το καλό για τη δημόσια υγεία. Γενικά είμαι αισιόδοξη στη ζωή μου και θέλω να βλέπω τα πράγματα θετικά όσο δύσκολα κι αν είναι.Θεωρώ ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα είμαστε και πάλι σε θέση να αγωνιστούμε υπηρετώντας όσο καλύτερα γίνεται το άθλημα που αγαπάμε τόσο πολύ».

Πηγή: https://www.sportsonline.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69