Γκίμας: "Κάναμε μια δίκαιη νίκη" (video) - Φωτορεπορτάζ από το ματς

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Φιλίππου επί του Πολυγύρου ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας. "Ο Πολύγυρος είναι πολύ καλή ομάδα. Τα προηγούμενα ματς τα διεκδίκησε μέχρι τέλος. Είχαν ένα άτυχο αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα με τον Πιερικό και ίσως να μας βοήθησε αυτό, στον τομέα της ψυχολογίας που παίζει πάντα ρόλο. Πήραμε μια δίκαιη νίκη. Είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα. Ο Κοθράς έπαιξε χωρίς προπόνηση, ο Σταυριανίδης είχε θλάση πριν το Αγρίνιο, έχασε σχεδόν όλη την εβδομάδα. Κάναμε μια δίκαιη νίκη.

Δεν υπάρχουν περιθώρια να πανηγυρίσουμε. Όπως και μετά το Αγρίνιο, ότι ήμασταν στο -1 έτσι και σήμερα μείναμε στο -1. Πέρα από τη νίκη και την ψυχολογία που μας δίνει, δεν αποκράμε κανένα πλεονέκτημα σε αυτό τον μαραθώνιο. Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια που κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Λέω λοιπόν για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα αποτελείται από νεαρούς παίκτες που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Επομένως κάθε νίκη που κάνουμε είναι ΜΕΓΑΛΗ. Αν αυτό που πάμε να κάνουμε και θα το δούμε στο τέλος είναι ΑΘΛΟΣ. Το σύνθημα με το οποίο ξεκίνησε η ομάδα «Έχε πίστη και προχώρα...» είναι πρώτα για τον Ηλία Λαζό που είχε πίστη και προχώρησε αντί να πάει σπίτι του και στην συνέχεια για όλους εμάς προπονητές, παίκτες και διοικούσα επιτροπή. Δεν μπορούμε να προδιαγράψουμε στόχο. Συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι με το Πευκοχώρι".

Από την άλλη ο προπονητής του Πολυγύρου Α. Παπαδόπουλος σχολίασε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε μεγάλα κενά στην απόδοσή μας. Για να κερδίσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά κι όχι για λιγότερο. Η ομάδα της Βέροιας πήρε ένα ματς στο τέλος. Ήμασταν και άτυχοι στην προτελευταία φάση του παιχνιδιού, έπαθε διάστρεμα ο πλέι μέικερ μας, σταμάτησε το ματς και φάγαμε το τρίποντο και πήγε η διαφορά στους πέντε πόντους".