Εκτός έδρας με Βατανιακό ο ΑΟΚ

Για πρώτη φορά φέτος στη γειτονική Πιερία ο ΑΟΚ Βέροιας, όπου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, θα αντιμετωπίσει τον Βατανιακό.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Θωμά Τούσα ο Χάρης Χρυσάφης, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας υπέστη λουμπάγκο και αύριο θα κριθεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Κατερίνη.

Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει με νίκες μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και στο αγωνιστικό κενό των εορτών (από 18/12 έως 6/1) να κάνει την απαραίτητη ανασύνταξη για την τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Δηλώσεις :

Θωμάς Τούσας : "Η βαθμολογική διαφορά της ομάδας από τον Βατανιακό, δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την πραγματική αγωνιστική διαφορά με τον αυριανό μας αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνουμε αυτά που είπαμε στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για κάθε παιχνίδι και με τη φιλοσοφία αυτή θα πορευτούμε και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος"

Κωστής Γκεκόπουλος : "Η φετινή πορεία του ΑΟΚ δημιουργεί αισιοδοξία για πρωταθλητισμό. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα καταδεικνύουν τόσο το έργο της ομάδας όσο και τους στόχους που θέσαμε εξαρχής. Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι το οποίο είναι σε μια δύσκολη έδρα, ευελπιστώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην καλή λειτουργία της άμυνας, η οποία είναι το κλειδί για τις σωστές επιθέσεις."

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

Πανεδεσσαϊκός - ΦΟ Αριδαίας
Βατανιακός / Σάρισα - ΑΟΚ Βέροιας
ΑΟΚ Γουμένισσας - ΑΓΕ Πιερίας
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Σκυδραϊκός – ΓΑΣ Βαφύρας
Ζαφειράκης Νάουσας - ΓΑΣ Έδεσσας