Γκίμας: «Ήττα εντός προγράμματος»

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Καστοριά οι δυο τεχνικοί Γιώργος Σούλιος και Δημήτρης Γκίμας παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Γιώργος Σούλιος : «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη χαλαρώσαμε και δώσαμε την ευκαιρία στον Φίλιππο να μειώσει και να διεκδικήσει το παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας και στον κόουτς Γκίμα για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν. Είναι πραγματικοί μαχητές. Τους εύχομαι καλή συνέχεια.»

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καστοριάς για την δίκαιη νίκη της. Για μας ήταν μια ήττα, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι μια ήττα εντός προγράμματος. Θέλαμε να κερδίσουμε και πιστεύαμε ότι μπορούμε. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη επανήλθαμε αλλά ίσως αν δεν κάναμε κάποια λάθη και είχαμε καλύτερη ευστοχία στις βολές (21 άστοχες) ίσως η διαφορά να ήταν διαφορετική. Κάθε ήττα πονάει αλλά με την πορεία που έχει η Καστοριά δεν είναι ήττα που κάνει την διαφορά για εμάς. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θα χρειαστούμε κάποιες νίκες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Πιερικό που είναι εξίσου σημαντικό και εύχομαι να είμαστε υγιής μέχρι το τέλος».