Γκίμας: "Χαίρομαι όταν τα παιδιά δίνουν την ψυχή τους"

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους προχώρησαν οι δυο τεχνικοί Δημήτρης Γκίμας και Κώστας Ρουμελιώτης μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Καρδίτσα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Κώστας Ρουμελιώτης : «Θέλω να μιλήσω από καρδίας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το μπάσκετ. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ και υπάρχουν που λυμαίνονται το μπάσκετ. Έχω γνωρίσει πολλούς από αυτούς μιας και το μόνο που κάνω είναι να ασχολούμαι με το μπάσκετ. Υπάρχει λοιπόν ένας άνθρωπος που το μπάσκετ είναι η οικογένεια του, η γυναίκα του, τα παιδιά του. Αυτός είναι ο Δημήτρης Γκίμας. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε μια «ατυχία». Και οι δυο ομάδες παίζανε την ζωή τους. Είναι πολύ νωρίς βέβαια για το πρωτάθλημα αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για την Βέροια και την παραμονή της και ένα κομβικό σημείο για την ομάδα που ώστε να διεκδικήσει αυτό που πρέπει. Οι νικητές είμαστε εμείς αλλά οι πραγματικοί νικητές είναι η ομάδα της Βέροιας μιας και έπαιξε αποδεκατισμένη, χωρίς Τσούκα και Γεωργιάδη. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Βέροια, έχουμε πιο καλούς παίκτες και αυτό το ξέρει ο Γκίμας. Παίξαμε δυνατά, πήραμε μια διαφορά 10 πόντων στην συνέχεια η Βέροια μας έκλεισε, μείωσε και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η Βέροια κατέθεσε την ψυχή του προπονητή της. Με οποιοδήποτε άλλο προπονητή το παιχνίδι θα ήταν με 15 πόντους διαφορά υπέρ της ομάδας μου. Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική για εμάς. Τρεις νίκες μέχρι στιγμής είναι σημαντικές, με το Αγρίνιο, με την Αγιά και μια σήμερα με την Βέροια. Χαίρομαι για την νίκη μας, στεναχωριέμαι για την ήττα της Βέροιας και ειλικρινά ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήθελα να το παίξω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους παίκτες της Βέροιας και καλή συνέχεια.»

Δημήτρη Γκίμας : «Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα της Καρδίτσας. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Δεν έχω παράπονο σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού από τους παίκτες μου. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όπως άλλωστε κάνουμε για κάθε παιχνίδι. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Θέλουμε ακόμη 6 νίκες για την παραμονή. Έχουμε τις πιθανότητες μας και θα τις διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Ο αγώνας που κάνουμε είναι μεγάλος και τα παιδιά όπως είδατε σήμερα κατέθεσαν την ψυχή τους. Δεν περιμένουμε μεγάλο μπάσκετ. Θέλω να στηριχθεί αυτή η μάδα ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτές τις 6 νίκες. Ευχαριστήθηκα το σημερινό παιχνίδι, μου άρεσε όπως παίξαμε. Είναι το μπάσκετ που μου αρέσει. Χαίρομαι όταν τα παιδιά δίνουν την ψυχή τους γι’ αυτό άλλωστε είμαστε στο γήπεδο και χαίρομαι επίσης που ο κόσμος στο τέλος τους χειροκρότησε. Πρέπει το ίδιο να συμβεί και την άλλη εβδομάδα με αντίπαλο το Στρατώνι που πάλι υποδεχόμαστε στο γήπεδο μας. Για την διαιτησία τι να πω, δεν μου άρεσε, όχι γιατί χάσαμε ή ότι αδίκησε την Βέροια ή την Καρδίτσα. Απλά είναι ανεπαρκείς και ελάχιστοι.»