Νοσταλγία: Νέα νίκη για τους περσινούς πρωταθλητές Texas

Καινούριος μήνας με τους καλύτερους οιωνούς , αφού όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Ελιάς είδαν το καλύτερο παιχνίδι για φέτος !! Πιο σίγουροι και συγκεντρωμένοι οι περσινοί πρωταθλητές επιβλήθηκαν των Ατλας με σκορ 58-71 .

Δυο διαφορετικά ημίχρονα για τους Άτλαντες του Καραθανάση , καθώς μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο πάλεψαν για να αντιστρέψουν τα πράγματα στο δεύτερο αλλά δεν τα κατάφεραν . Ανεπανάληπτος ο Κλωναρας ισοφάρισε το μέχρι χθες ρεκόρ των 5 τριποντων σε ένα παιχνίδι , σκοράροντας με κάθε δυνατό τρόπο . Άξιος συμπαραστάτης για ένα ακόμα παιχνίδι ο Τζουφρας παλεύοντας με τα θηρία στο ζωγραφιστό και πύραυλος ο Σιασιος που ακόμα και αυτή την στιγμή τρέχει !!

Σήμερα θύμισαν στο κοινό οι Τεξανοι για ποιοι λόγο σήκωσαν πέρσι την κούπα . Ωραία αμυντική λειτουργία με πλουραλισμο στην επίθεση ! Ο Μανουρας ασταμάτητος όπως σε κάθε αγώνα , ο αρχηγός Μπιζετας έσπασε το φετινό ρεκόρ σκοράροντας 6 τρίποντα !! Ο Πυρκας τρύπησε την άμυνα πολλάκις και τέλος η έκπληξη για τους πράσινους ήταν ο Ντοβας που έβαλε καλάθια σε σημεία που μπλόκαρε η ομάδα .

ΑΤΛΑΣ: Τζουφρας 17, Παπαγιαννης 2, Καραθανασης 1, Σιάσιος 10(1), Κλωναρας 28(5), Μπογδαμπειδης , Μαρκοβιτσης .

TEXAS LOSERS: Σαββαιδης 5, Πυρκας 12, Μπιζετας 22(6), Ντοβας 10, Νταφος 2, Γιαβρόγλου 2, Μανουρας 18, Χατζης .