Τέσσερις ανανεώσεις στον ΑΟΚ Βέροιας

Πρόκειται για τους Βασίλη Γκανά, Κωνσταντίνο Καπνά, Μάριο Τρομπούκη και Σταύρο Ουσουλτζόγλου, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην πορεία προς την άνοδο και γενικότερα σήκωσαν αρκετό από το βάρος της αξιόλογης παρουσίας της ομάδας στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους :

Βασίλης Γκανάς : «Είχαμε μία σύντομη συζήτηση με τον προπονητή και τα μέλη της διοίκησης για να μου μεταφέρουν τις σκέψεις και το πλάνο τους για την επόμενη χρονιά. Συζητήσαμε κάποια πράγματα που αφορούν το ρόλο μου σε αυτή τη νέα προσπάθεια καθώς και τους στόχους που έχουν θέσει και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Εύχομαι παρόλο τις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχει το πρωτάθλημα η ομάδα να παραμείνει σαν μία οικογένεια, και με πολύ προσπάθεια να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της.»

Κωνσταντίνος Καπνάς : «Νιώθω πολύ χαρούμενος που και φέτος θα συνεχίσω στην ομαδα και ιδιαίτερα ευτυχής που ο προπονητής μου με έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Κοπιάσαμε πολύ να φτάσουμε τον ΑΟΚ ως εδώ, τώρα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να καταφέρουμε τους όποιους στόχους θέσουμε για τη νέα χρονιά, η οποία αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη. Όσον αφορά την Ακαδημία, η σεζόν έκλεισε και επίσημα με τη γιορτή των τμημάτων. Το τέλος της χρονιάς μας βρήκε πρωταθλητές Παίδων Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και με περισσότερους νέους αθλητές, που μεγαλώνουν σιγά σιγά την «οικογένεια» του ΑΟΚ. Νομιζω και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, βήμα-βήμα, βάλαμε ακόμα ένα λιθαράκι στα «θεμέλια» της ομάδας.»

Μάριος Τρομπούκης : «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Είχαμε μια δύσκολη αλλά πλήρως επιτυχημένη σεζόν, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου αλλά και της ανόδου στη Γ Εθνική. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βάλουμε τις βάσεις στη νέα κατηγορία και να δημιουργήσουμε μια ομάδα για την οποία θα είναι περήφανοι οι φίλαθλοι μας αλλά και γενικότερα ο κόσμος της Βέροιας.»

Σταύρος Ουσουλτζόγλου : "Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομαδα του ΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την ομαδα για την αγάπη που μου έδειξαν αυτά τα δυο χρόνια που είμαι στην ομαδα αλλά και ακόμη περισσότερο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου για την νέα, δύσκολη χρονιά που έρχεται."