Με τον Ηλυσιακό το Σάββατο ο Φίλιππος - Θα τιμηθεί ο Αγάπιος Μεϊμαρίδης

filippos psixiko2

Την ομάδα του Ηλυσιακού υποδέχεται το Σάββατο 25/10 ο Φίλιππος στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κύριοι Παντελίδης-Λαζαρίδης και Τσιρτσιμάλης.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε για το ματς : «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλη ιστορία και «βαριά» φανέλα. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει το νεαρό της ηλικίας των αντιπάλων γιατί μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν ηλικίες αλλά μόνο αξίες. Η ομάδα του Ηλυσιακού μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε. Θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ίσως και το δυσκολότερο μέχρι τώρα. Ελπίζουμε στην συμπαράσταση του κόσμου και τον καλούμε να μας βοηθήσει όπως και το προηγούμενο Σάββατο.»

Τιμή στον Αγάπιο Μεϊμαρίδη

Συνεχίζοντας την ενότητα βραβεύσεων παικτών, προπονητών, διοικητικών παραγόντων που τίμησαν κατά το παρελθόν τα χρώματα της ομάδας, ο Φίλιππος Βέροιας θα τιμήσει το Σάββατο 25/10/2014 τον Αγάπιο Μεϊμαρίδη. Ο Αγάπιος Μεϊμαρίδης αγωνίστηκε για 8 χρόνια στον Φίλιππο.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ίδια ομάδα. Αρχικά εργάστηκε στο πλευρό του Μιχάλη Γιαννουζάκου και παρέμεινε στο ίδιο πόστο για 12 ολόκληρα χρόνια (είτε σαν βοηθός είτε και σαν πρώτος προπονητής). Παράλληλα, εργάστηκε ως περιφερειακός προπονητής Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στα παιδοεφηβικά τμήματα του συλλόγου.

Με τις ομάδες αυτές κατέκτησε 6 φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή της ΕΚΑΣΚΕΜ (3 με τους παίδες και 3 με τους εφήβους). Η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η συμμετοχή στα τελικά του Πανελλήνιου Παιδικού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη με την παιδική ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ την σαιζόν 1988-89.

Η βράβευση του Αγάπιου θα γίνει πριν την έναρξη του παιχνιδιού Φίλιππος Βέροιας - Ηλυσιακός.