Με Εύαθλο την Κυριακή στο Μακροχώρι ο Φίλιππος

Κανονικά στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" θα αγωνιστεί η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής (3ος όμιλος) με τον Εύαθλο.  Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 ενώ διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Λουλουδιάδης και Κουκουλεκίδης. 

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε για τον ερχόμενο αγώνα : "Επιστρέφουμε στην έδρα μας με ένα παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή και δυνατή ομάδα που διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Το παιχνίδι κρύβει δυσκολίες και θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση αν θεωρήσουμε ότι κατι εχουμε καταφέρει και δείξουμε ασέβεια στον αντίπαλο. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν εχουμε καταφέρει τίποτε. Θελουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε αλλα ειμαςτε στην αρχή. Για ένα ακόμη παιχνίδι θα θέλαμε οι πιστοί μας φίλοι να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο."

Νίκησαν οι έφηβοι 

Νέα νίκη εκτός έδρας στο φιναλε του πρώτου γύρου για την εφηβική ομάδα του Φιλίππου. Αυτή τη φορά οι έφηβοι επικράτησαν εκτός έδρας της ομάδας του ΦΟ. Αριδαίας με σκορ 40-75. Χωρίς να συναρτήσουν ιδιαίτερα προβλήματα οι παίκτες του Φιλίππου πήραν από την αρχή τα ηνία στο σκορ και πέτυχαν μια ακόμη νίκη που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ολοκλήρωσαν έτσι αήττητοι τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου στον όμιλο τους. Είναι σημαντικό πως είχαν χρόνο συμμετοχής όλοι οι αθλητές και όλοι τους προσπάθησαν για το καλύτερο.

Να σημειωθεί ότι την ομάδα κοουτσάρισε ο Χριστόφορος Κουρουζιδης λόγω της απουσίας του κοουτς Μπλατσιώτη στο Αγρίνιο. Με την ανδρική ομάδα επίσης αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο ο Ηλίας Μόρας κι ο Δημήτρης Τσεσμετζιδης απουσιάζοντας κι αυτοί από τον αγώνα των εφήβων.

Φίλιππος (Κουρουζιδης ): Καρμάτης 13(1), Δάμτσιος, Χόργκος 17, Ζαμπάκας, Κανακάρης 19, Παγάνης, Γεγιτσίδης, Κοτσίδης 7, Κοκκινίδης 8, Τριανταφυλλίδης 11