Γκίμας: «Έχουμε τύχη αλλά δεν κερδίζουμε τυχαία»

gimas sorotos

Προσγειωμένος παρά την τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια ήταν μετά το ματς με τον Ηλυσιακό ο τεχνικός του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας. «Είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα της ομάδας. Κάνουμε ένα ξεκίνημα που δεν πρέπει να μας ξεγελάσει. Δεν είμαστε για εδώ που βρισκόμαστε. Για εμάς το ταβάνι πρέπει να είναι η 11η θέση. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην ξεφύγουμε» σχολίασε ο τεχνικός του Φιλίππου και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε τύχη αλλά δεν κερδίζουμε τυχαία».

Για το ματς με τον Ηλυσιακό, ο τεχνικός του Φίλιππου είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ο Ηλυσιακός έχει νεαρούς παίκτες αλλά η αξία μιας ομάδας δεν κρίνεται από την ηλικία. Δεν τον υποτιμήσαμε. Ακολουθήσαμε το αμυντικό πλάνο της ομάδας. Από εδώ και πέρα θα ξεκουραστούμε, θα ηρεμήσουμε και επόμενος στόχος μας είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λιβαδειά».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ηλυσιακού Κώστας Σορώτος παραδέχθηκε ότι η νίκη του Φιλίππου ήταν δίκαιη αλλά δεν απέφυγε να γκρινιάξει για την διαιτησία. «Είμαστε μια νέα και άπειρη ομάδα. Στα κρίσιμα σημεία πληρώσαμε την απειρία μας. Ως σεβασμό προς τα παιδιά θα πω ότι κάναμε 600 χιλιόμετρα μέσα στην κακοκαιρία και ήρθε ένας διαιτητής Τσιρτσιμάλης που σφύριξε σε όλο το ματς ένα μόνο σφύριγμα υπέρ του Ηλυσιακού. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε στην έδρα μας τρεις διαιτητές Α1 και σήμερα ήρθε ένα παιδί που σφυρίζει πρώτη φορά στην Α2. Εύχομαι στον Φίλιππο καλή πορεία και απαιτώ σεβασμό στα νέα παιδιά του Ηλυσιακού».

Για το ματς, μίλησε ο κορυφαίος για άλλη μια φορά, παίκτης του αγώνα Σωτήρης Γκιουλέκας. «Ήταν μια ακόμη νίκη που αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής μας. Κοιτάμε από τώρα το επόμενο παιχνίδι, με την Λιβαδειά. Θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που είναι δίπλα μας από την αρχή και σε κάθε παιχνίδι αυξάνεται. Θέλω να ξέρουν ότι θα ματώνουμε σε κάθε ματς. Για τον Ηλυσιακό θα πω ότι όποιος τον υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα. Ο κ. Σορώτος αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές και έχει φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Από την πλευρά του Ηλυσιακού ο Βαγγέλης Δρόσος σημείωσε: «Ξεκινήσαμε με προβλήματα. Έχουμε έναν προπονητή που μας πιστεύει. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».