Ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα στον Φίλιππο θα επιδιώξει ο ΑΟΚ

Με τον συμπολίτη Φίλιππο θα αναμετρηθεί την Κυριακή το απόγευμα ο ΑΟΚ. Η ομάδα του Κώστα Ηλιάδη είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ότι μπορεί να πάρει από το ματς. Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει την εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη του ΑΟΚ στο πρώτο ματς.

Μιλώντας για το Κυριακάτικο ματς, ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ηλιάδης σχολίασε στον "Πληροφοριοδότη": "Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα με ταλέντο και κορμιά επιπέδου Β Εθνικής και το κίνητρο τους θα είναι μεγάλο,λόγω και του πρώτου παιχνιδιού. Παρά τα προβλήματα και τις ατυχίες στοχεύουμε στο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε την προσπάθεια μας ώστε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Ελπίζω το γήπεδο να γεμίσει και ο κόσμος να στηρίξει όποια από τις δύο ομάδες επιθυμεί, άλλωστε και οι δύο έχουν δώσει καλούς λόγους για να τις στηρίξεις".

Αγωνιστικά, αμφίβολοι στον ΑΟΚ είναι οι Μαυρίδης, Βλάχος διότι έμειναν όλη την εβδομάδα εκτός προπονήσεων, αλλά θα γίνει προσπάθεια να παίξουν.