Τι είπαν μετά το ΑΟΚ - Φίλιππος οι Δημήτρης Γκίμας, Κώστας Ηλιάδης (video)

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Φιλίππου επί του ΑΟΚ, ο προπονητής των νικητών Δημήτρης Γκίμας: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να μας ξεγελά η τελική διαφορά. Θέλαμε να κερδίσουμε και γιατί χάσαμε το ματς του πρώτου γύρου αλλά και γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό στο τέλος του 2ου δεκαλέπτου αλλά παρόλα αυτά είχαμε μια διαφορά ασφαλείας και κερδίσαμε δίκαια" είπε μεταξύ των άλλων ο Δημήτρης Γκίμας. 

Από την πλευρώ του ο τεχνικός του ΑΟΚ Κώστας Ηλιάδης, μεταξύ των άλλων είπε: "Εκτός του ότι θεωρώ τη νίκη του Φιλίππου δίκαιη, έχει μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα. Μετά την ήττα του πρώτου γύρου, ο Φίλιππος είχε μεγάλο κίνητρο για να κερδίσει και τέτοιες ομάδες είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις".

Αναλυτικά είπαν: 

Δημήτρης Γκίμας : «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Κωστα Ηλιάδη και στην ομάδα του ΑΟΚ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, να μην μας ξεγελάει η τελική διαφορά και είχε ιδιαιτερότητα όπως άλλωστε έχουν όλα τα τοπικά ντέρμπι. Θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε γιατί είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο και γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Μας βοήθησε το παιχνίδι του πρώτου γύρου να ώστε να αποφύγουμε λάθη. Κάποια λάθη τα διορθώσαμε κάποια όχι. Είχαμε ένα αδικαιολόγητο εκνευρισμό στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά είχαμε ήδη αποκτήσει μια σημαντική διαφορά την οποία καταφέραμε και την διατηρήσαμε και έτσι δίκαια ήρθε η νίκη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος ενθουσιασμός για εμάς αλλά ούτε και λύπη για τον ΑΟΚ και αυτό το λέω σαν πολίτης της Βέροιας γιατί μας ενδιαφέρει και θέλουμε ο ΑΟΚ να μείνει στην κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στου παίκτες μου. Πολλές φορές είχα καλές ομάδες στα χέρια μου. Ομάδα όμως με τέτοιους συμπαίκτες όπως η φετινή πρώτη φορά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία και την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Είμαι πάρα πολύ τυχερός και είχα χρόνια να δουλέψω με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω αν συνεχίσουμε με αυτόν ρυθμό και τον τρόπο δουλειάς θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.»

Κωστας Ηλιάδης : «Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γκίμα. Θεωρώ δίκαιη την νίκη του Φιλίππου Βέροιας μιας και είναι μια ποιοτική ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες οπότε τέτοιες ομάδες είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να τις αντιμετωπίσει. Είχαμε δουλέψει κάποια πλάνα την βδομάδα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Καταφέραμε αυτό να το κάνουμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο αναγκάζοντας τον Φίλιππο να παίξει πάρα πολύ καλό μπάσκετ στην επανάληψη ώστε να μπορέσει να πάρει τέτοια διαφορά και συνεπώς την νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά ώστε να δούμε τις αντιδράσεις τους απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα επιπέδου Β’ Εθνικής όπως πιστεύω είναι ο Φίλιππος. Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω μας και να ψάξουμε τώρα τα παιχνίδια που θα μας δώσουν την παραμονή. Δυστυχώς έχουμε καλές εμφανίσεις και καλές εντυπώσεις αλλά που μετρούν μόνο για ένα βαθμό γιατί η ήττα είναι ήττα. Τέλος εύχομαι ο Φίλιππος όχι απλά να πετύχει την άνοδο αλλά να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου των δυο προπονητών στο παρακάτω βίντεο