Συνεχίζει στον Φίλιππο ο Βασίλης Βάλλιος

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Βάλλιο για έναν ακόμα χρόνο. "Ο 22χρονος point/shooting guard, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και φοιτητής κτηνιατρικής, θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη σαιζόν στην ομάδας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αφοσίωσή του σ´ αυτήν και την πίστη του στο πλάνο.

Μην ξεχνάμε ότι ο Βασίλης ήταν ένας από τους 2 μόνο αθλητές που ακολούθησε την ομάδα μας στην Γ´ Εθνική, μετά τον υποβιβασμό της από την Β´ Εθνική κατά την αγωνιστική περίδο 2016-17. Αυτό το γεγονός από μόνο του τον καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις της ομάδας μας και η παραμονή του στο ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου μας αφήνει όλους ιδιαίτερα ικανοποιημένους.

Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα (και έχοντας ήδη ανανεώσει την συνεργασία της με 7 αθλητές από το περσινό ρόστερ), η διοικούσα επιτροπή έχει ολοκληρώσει τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση. Απομένει η απόκτηση 2 ακόμα αθλητών για την κάλυψη των αντίστοιχων νευραλγικών θέσεων (point guard και center), ούτως ώστε να συμπληρωθεί το αγωνιστικό παζλ για την ερχόμενη σαιζόν" αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλίππου.