Ο νεαρός Σπύρος Γιαντσιδιώτη στον Φίλιππο

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε ότι παράλληλα με τις επαφές για την στελέχωση του ανδρικού τμήματος του συλλόγου προχωράει και σε κινήσεις απόκτησης νεαρών αθλητών από όλο το νομό Ημαθίας, έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον και επενδύοντας σε αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η απόκτηση του νεαρού αθλητή Σπύρου Γιαντσιδιώτη, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας ΑΣ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας.

Ο νεαρός αθλητής, που σε πρώτη φάση θα στελεχώσει το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, έχει γεννηθεί το 2002 και με ύψος 1.98 αγωνίζεται στις θέσεις του small/power forward. Μέλημα της διοικούσας επιτροπής είναι να αποτελέσει η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας έναν προορισμό για νεαρούς, φιλόδοξους και ταλαντούχους αθλητές από τον νομό Ημαθίας και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Απώτερος φυσικά στόχος είναι η ανέλιξή τους μέσω του αθλητικού προγράμματος της ομάδας και εν τέλει η ενσωμάτωσή τους στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.