Ομάδα και φανέλα παρουσίασε ο Φίλιππος (φωτογραφίες)

Την παρουσία της φετινής ομάδας και τις νέες φανέλες παρουσίασε στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας ο Φίλιππος. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η διοικούσα επιτροπή, σύστησε στο Βεροιώτικο κοινό τους αθλητές. Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης αλλά και οι Νίκος Νούλας, Πρόδρομος Σουβατζόγλου, που πέρσι είχαν την ευθύνη του τμήματος χάντμπολ ανδρών.

Ο επικεφαλής του τμήματος Ηλίας Λαζός έκανε το καλωσόρισμα και τόνισε ότι ο σχεδιασμός της ομάδας έγινε με βάση το περσινό ρόστερ. Σύμφωνα με τον κ. Λαζό, ο Φίλιππος απέφυγε τις μεταγραφές...αεροδρομίου για να μην υποπέσει σε λάθη του παρελθόντος και να βασιστεί στην περσινή επιτυχημένη συνταγή. "Δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε χωρίς φανφάρες. Στόχος μας να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία. Σύνθημά μας το...Ζήσε το μπάσκετ μαζί μας" σημείωσε ο κ. Λαζός.

Η παραμονή και η σταθεροποίηση στην κατηγορία είναι ο στόχος, τόνισε και ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας. "Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Ξεκινάμε την Κυριακή με στόχο τη νίκη". 

"Με ομοιογένεια και οικογενειακό κλίμα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας" σχολίασε ο συνεργάτης του Δημήτρη Γκίμα, Χρήστος Μπλατσιώτης. 

Εκ μέρους των παικτών, ο Βάλιος είπε ότι το πρωτάθλημα έχει 30 τελικούς και η ομάδα θα βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής και ο Γιάννης Στεργίου ενώ ευχές για επιτυχημένη σεζόν έδωσε ο Στέργιος Διαμάντης.

{jlex}flickr:72157700455213721{/jlex}