Έχασε στην Κέρκυρα ο Φίλιππος

Την ήττα με 70-60 γνώρισε στην Κέρκυρα ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες στάθηκαν καλά στο πρώτο μέρος και ήταν συνέχεια κοντά στο σκορ. Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσαν να χτίσουν μία σχετική διαφορά ασφαλείας, την οποία και δημιούργησαν στα τελευταία λεπτά, φτάνοντας στο τελικό 70-60.

Το σημερινό ματς ήταν ντέρμπι για τριανταπέντε λεπτά, με τις δυο ομάδες κοντά στο σκορο σκορ να πηγαίνει πόντο – πόντο και καμία ομάδα να μη ξεφεύγει. Ωστόσο ο Φαίακας στο 35΄άρχισε να χτίζει διαφορά την οποία στο τέλος έφτασε στους δέκα πόντους κλείνοντας το ματς με 70-60.

Τα δεκάλεπτα: 24-23, 39-36, 58-51, 70-60.

Διαιτητές οι Παγώνης-Καρακώστας

Φαίακας Κέρκυρας (Κοντογιάννης): Ψαρράς, Γρίψιος 15 (2), Ματενίδης 5 (1), Νεδέλκος 4, Σιώπης, Σπιτιέρης 5 (1), Πεταλωτής 16 (3), Περούλης 19 (1), Νίκας, Μαγκανάς, Χατζόπουλος 4, Ταουσάνης 2.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης) : Παπαδόπουλος, Σουτζόπουλος 14(2), Σισμάνης 2, Πονόπουλος, Τσιακλάγκανος 4, Βαλλιος 2, Κοθράς 19(2), Καντάρκος 19(1), Πονόπουλος, Τσεσμετζίδης.

Δηλώσεις Γκίμα

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Φαίακας Κέρκυρας - Φίλιππος Βέροιας ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κέρκυρας για τη νίκη που ήταν δίκαιη. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας καθώς ηττηθήκαμε μαχόμενοι. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι διαιτητές κύριοι Παγώνης και Καρακωστας. Ο πόλεμος συνεχίζεται και ακολουθεί ένα παιχνίδι που είναι το πρέπει των πρέπει."