Στον Βόλο την Κυριακή ο Φίλιππος

Στον Βόλο ταξιδεύει την Κυριακή ο Φίλιππος Βέροιας όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη για την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος).

Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 19.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ Ταρενίδης Κ. και Δημάδης.

Ο Δημήτρης Γκίμας μιλώντας για το ματς, σχολίασε: "Μετά από καιρό προπονηθηκαμε όλοι μαζί κι αυτό από μόνο του είναι σημαντικό χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι αυτομάτως θα βρούμε το Ρυθμό μας και θα διορθώσουμε όλα μας τα λάθη. Όπως όμως ένα μακρύ ταξίδι ξεκινάει απ' τα πρώτα μέτρα έτσι και εμείς ξεκινάμε και πάλι όλοι μαζί από την αρχή. Δεν χωράει αμφιβολία ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνιδι. Για να το διεκδικήσουμε θα πρεπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να ελεγξουμε το ρυθμό. Επίσης για να έχουμε τύχη θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την άμυνα πουρέ πατάτας και να γίνουμε σκληροί κι εγωιστές στην άμυνα χωρίς φιλοσοφικές αναζητήσεις. Όπως έχουμε πει φέτος δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι χαμένο η κερδισμένο εκ των προτερων. "