Στην Γ' Εθνική οι Αετοί Βέροιας

Μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, αποφασίστηκε η συμμετοχή των Αετών Βέροιας στη Γ Εθνική.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος αναφέρει: "Συναισθανόμενοι την ομολογουμένως πολύ μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής μας για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία αλλά ταυτόχρονα αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες (οικονομικές κυρίως) για να πραγματοποιεί κάποιος τόσο μεγάλα βήματα, αποδεχτήκαμε την πρόταση της Ομοσπονδίας και θα αποστείλουμε τη δήλωση συμμετοχής τη Δευτέρα 15/7.

Η άνοδος της ομάδας από τη Β ΕΚΑΣΚΕΜ (ως αήττητη) αλλά και η κατάκτηση της 2ης θέσης την επόμενη χρονιά, είναι η παρακαταθήκη που έχει δημιουργήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο σύλλογος και για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος Σίμος Γαβριηλίδης και τα μέλη του ΔΣ, αποφάσισαν να ανοίξουν κι άλλο τα φτερά των Αετών, δοκιμάζοντας ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις τους!

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τη συγκρότηση του ρόστερ, με στόχο αρχικά την ενίσχυση του Βεροιώτικου στοιχείου (απαρέγκλητος κανόνας για τον σύλλογο) και στη συνέχεια με αθλητές-χαρακτήρες που έχουν την ανάλογη δυναμική για να κρατήσουν τους Αετούς Βέροιας στο επίπεδο μιας εθνικής κατηγορίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές που θα είναι μαζί μας σε αυτή την πρωτόγνωρη για μας κατάσταση, αν και γι αυτούς η λέξη αυτή πάει αρκετά χρόνια πίσω, στο ξεκίνημα της καριέρας τους!

Να ευχηθούμε τέλος καλή τύχη στους ανθρώπους του Ευάθλου Πολυκάστρου, που έδωσαν τα πάντα για να κρατήσουν την ομάδα τους σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί η αποχώρηση τους να μας δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούμε σε μια εθνική κατηγορία, όμως από την άλλη (μελετώντας κάθε λέξη της ανακοίνωσης του συλλόγου) να παραδειγματιστούμε και να προλάβουμε μία τέτοια, άκρως αρνητική εξέλιξη στο μέλλον".