Στη Φλώρινα την Κυριακή οι Αετοί Βέροιας

Εκκίνηση στον δεύτερο γύρο του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής και οι Αετοί Βέροιας θα μεταβούν στη Φλώρινα για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αριστοτέλη.

Η ομάδα της Ημαθίας είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκορ 70-62, ωστόσο το επερχόμενο παιχνίδι έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα και βεβαίως άλλο διακύβευμα.

Η μάχη της παραμονής άλλωστε καλά κρατεί και οι δύο ομάδες θα τη δώσουν μέχρι τέλους, με τους Αετούς να έχουν μεν το προβάδισμα των δύο βαθμών αλλά απομένει ένας ολόκληρος γύρος και τίποτα δεν έχει κριθεί.

Για τους “ασπρόμαυρους” μάλιστα η τρέχουσα εβδομάδα περιελάμβανε και εξελίξεις στο προπονητικό team, με την αποχώρηση του Ντάνη Τυριακίδη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάριο Γεωργιάδη, που πραγματοποίησε ήδη δύο προπονήσεις.

Ο χρόνος ωστόσο είναι ιδιαίτερα λίγος για να περάσει τη φιλοσοφία του, ωστόσο κρίθηκε αρκετός για να δώσει βαρύτητα στην ψυχολογία των παικτών, που μετά τα τελευταία αποτελέσματα (και ειδικά μετά τη βαριά ήττα στον Βόλο) επηρεάστηκε σημαντικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ομιλία του προέδρου, Σίμου Γαβριηλίδη ο οποίος τόνισε με κάθε έμφαση πως πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας, οι οποίες και αποδείχτηκαν περίτρανα στις νίκες κόντρα σε αντιπάλους που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Για το παιχνίδι της Κυριακής δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και άπαντες οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι της Φλώρινας, το οποίο θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Γραικός και Βασιλόπουλος του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής :

ΦΟ Αριδαίας – Τιτάνες Παλαμά
Ίκαροι Τρικάλων – ΣΚ Ιωάννινα
ΓΑΣ Μελίκης – Φαίακας Κέρκυρας
ΑΓΣ Ιωαννίνων – Αίολος Τρικάλων
Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας
Αριστοτέλης Φλώρινας – Αετοί Βέροιας
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου