Η Ακαδημία του Νηρέα θριάμβευσε σε παιδικούς αγώνες τένις στην Καστοριά

Η Ακαδημία Τένις του Α.Σ. Νηρέα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στους φιλικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «Πρωτέας», το Σάββατο 24 Μαΐου.

Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου της Καστοριάς, με τη συμμετοχή και του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Μαυροχωρίου εξήντα περίπου μικροί αθλητές όλων των ηλικιών (5-15 ετών) και όλων των επιπέδων (Κόκκινο, Πορτοκαλί, Πράσινο, Κίτρινο επίπεδο), μπήκαν στα γήπεδα και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα σε δεκάδες γονείς, φίλους και συγγενείς που παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τους αγώνες. Για την προσπάθειά τους αυτή ανταμείφθηκαν με αναμνηστικά μετάλλια και πολλά χειροκροτήματα.

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΗΡΕΑ κυριολεκτικά σάρωσαν τις διακρίσεις και τις εντυπώσεις καθώς κέρδισαν τους αντιπάλους τους σε όλους τους αγώνες που διαγωνίστηκαν! Ο προπονητής τους Παπαϊωάννου Γρηγόρης εμφανίστηκε εξαιρετικά ικανοποιημένος καθώς η συστηματική προπόνηση αλλά και η εξαιρετική επικοινωνία με τους παίκτες του φαίνεται να αποδίδουν τα μέγιστα!

Πέρα όμως από τις διακρίσεις και τα μετάλλια η συμμετοχή σε αγώνες αποτελεί εξαιρετική εμπειρία για τους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές που έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με πολλούς και διαφορετικούς αντιπάλους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό, να αξιολογήσουν τις δυνάμεις τους, να τελειοποιήσουν την τεχνική τους και να χαλυβδώσουν το ήθος και την αγωνιστικότητά τους!

Ο προπονητής και οι αθλητές της ακαδημίας τένις ευχαριστούν το σύλλογο "Πρωτέα" για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση και συνεχίζουν τις προπονήσεις για ακόμα περισσότερες διακρίσεις και επιδόσεις!