Θα λειτουργήσει και φέτος η Σχολική Χορωδία

xorodia

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας εκπαίδευσης Βέροιας αποφάσισε να προβεί για δεύτερη χρονιά στη λειτουργία της «Σχολικής Χορωδίας Βέροιας» για μαθητές και ενήλικες. Στη Σχολική Χορωδία μπορούν να ενταχθούν μαθητές των δημοτικών σχολείων του δήμου Βέροιας.

Στο τμήμα ενηλίκων της Σχολικής Χορωδίας μπορούν να ενταχθούν γονείς μαθητών των δημοτικών σχολείων του δήμου Βέροιας, καθώς και εκπαιδευτικοί των ως άνω σχολικών μονάδων. 

"Για την οργάνωση και υλοποίηση της προσπάθειας αυτής παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του δήμου μας, όπως ενημερώσουν τους γονείς των μαθητών τους για τα κάτωθι:

Ημέρα έναρξης και εγγραφών για την σχολική χρονιά 2014-2015 της «Σχολικής Χορωδίας» ορίζεται η Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, τόπος το συγκρότημα του 3ου δημοτικού σχολείου Βέροιας και ώρα 18:30 για το παιδικό τμήμα, ενώ για το τμήμα ενηλίκων στις 19:30. Παρακαλούμε να προβείτε στην ενημέρωση των μαθητών και γονέων και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία" αναφέρει ο Σύλλογος.

Διευθύντρια της χορωδίας έχει οριστεί η κυρία Αναγνώστου Ελένη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε (πρωινές ώρες) στα τηλέφωνα α) 6970068866Αναστάσιος Ευθυμιάδης (πρόεδρος Ένωσης) β) 6976970437 Γεώργιος Αρβανίτης (αντιπρόεδρος Ένωσης).