Γιοβανόπουλος: "Να μονιάσουμε τώρα"

giovanopoulos kostas

Ο βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος έκανε την εξής δήλωση: "Μίλησα ξανά προχθές για Εθνική Συνεννόηση, και πρόλαβαν κάποιοι παπαγάλοι να ξεράσουν φανατισμό : προδότες, κρεμάλες, άγγελοι εμείς δαίμονες οι άλλοι, η μετεξέλιξη των μπλε και πράσινων καφενείων. Αυτή είναι και η πλήρης απόδειξη της χρεοκοπίας μας, πολιτικής και πνευματικής.

Μα, μόνο μουγγός δεν μολογά πια ότι γύρω μας ο κόσμος καταρρέει: Το Κουρδικό αποσυνθέτει την Τουρκία, γεγονός γιγάντιο στα πλευρά μας. Εκρηκτική η ρήξη στην Ουκρανία, δείτε την άγρια ένταση στο ρωσικό μοναστήρι του Αγίου Όρους. Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή σε διαρκή ανατίναξη. Η ΑΟΖ μας και τα Σκόπια απασχολούν νύχτα-μέρα την παγκόσμια διπλωματία.

Κι εμείς..;

Φαυλότητα από πολιτικές καρικατούρες που θα έπρεπε να χαθούν στην πολιτική έρημο, κάποιοι και στα σίδερα. Η χώρα οφείλει να βαδίσει Ορθόδοξα και σε αυτή τη χιλιετία. Ευρωπαϊκά όπως καθόρισε η ναυμαχία του Ναβαρίνο. Κυρίως όμως ΕΝΩΤΙΚΑ θε πετύχει τη λευτεριά της. Με το δημόσιο ταμείο άδειο μετά τη ληστεία, το Χρέος ανίκητο βουνό, τα Μνημόνια μυλόπετρες, το Μεταναστευτικό ως πισώπλατο στιλέτο, ουδείς δικαιούται να παίζει και να μας εμπαίζει. Ρουφάει τα βλαστάρια μας η ξενιτιά, αυτοκτονούν οι περήφανοι, χιλιάδες γονείς ανηλίκων άνεργοι, κι εμείς ακόμη αρμενίζουμε ρωτώντας ποιος τα έφαγε -λες και δεν ξέρουμε.

Η συνεννόηση είναι Πράξη, όχι like!

Πράξη σπουδαία μπροστά στην Τραγωδία.

Πατριδοκορώνες, αριστεροί μεσσίες, μπραβιλίκια, ψυχοπάθειες, στην άκρη. Η πολιτική κουλτούρα απαιτεί το δύσκολο, το πιο δύσκολο της ράτσας μας, ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Μιλάμε για την επιβίωση του κράτους. Ή ενώνουμε υγιείς δυνάμεις ή πεθαίνουμε".