Κυκλοφοριακά μέτρα στην Βέροια

astinomia3

Λόγω των εργασιών αντικατάστασης των κεντρικών αγωγών από την περιοχή του Πανοράματος έως την δεξαμενή του Προφήτη Ηλία του Δήμου Βέροιας θα ληφθούν τα παρακάτω κυκλοφοριακά μέτρα:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αμπελοκήπων από την συμβολή της με την οδό Φωκίωνος έως την ανηφορική συμβολή των οδών Αμπελοκήπων και Πετσαβαίων (Πλησίον Προφ. Ηλία). Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αμπελοκήπων με κατεύθυνση από την Βέροια προς Προφήτη Ηλία, θα γίνεται δια μέσου της ανωνύμου κοινοτικής οδού (έναντι της οδού Φωκίωνος) ανηφορικά του άλσους του Προφήτη Ηλία. Επιπλέον η κυκλοφορία των οχημάτων από το Κομνήνιο - Προφήτη Ηλία προς την Βέροια θα γίνεται διαμέσου της οδού Πετσαβαίων έως την συμβολή της με την οδό Αμπελοκήπων.

Προκειμένου διεξάγεται με ασφάλεια η εκτροπή των οχημάτων, στους ανωτέρω δρόμους που θα εκτρέπονται, θα απαγορευθεί η υπάρχουσα αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων. Συγκεκριμένα για την ανώνυμη κοινοτική οδό (έναντι της οδού Φωκίωνος), η κυκλοφορία των οχημάτων θα έχει κατεύθυνση προς τον Προφήτη Ηλία, ενώ όσο αφορά την κατεύθυνση των οχημάτων στην οδό Πετσαβαίων, θα είναι από την περιοχή του Προφήτη Ηλία προς την Βέροια, έως την συμβολή της με την οδό Φωκίωνος. Οι ανωτέρω εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν έως 25/10/2014.