Φιλική ήττα του Φιλίππου από τον ΠΑΟΚ

paok filip

Φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ γνώρισε ο Φίλιππος. Οι δυο ομάδες έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό, με στόχο να ενισχύσουν την Πρωτοβουλία για το παιδί. Ο Φίλιππος κόντραρε τους Θεσσαλονικείς μόνο στο πρώτο μέρος όταν προηγήθηκε με 10-5 στο 5' και 15-11 στο 7'. Ο ΠΑΟΚ με σερί 0-8 έκλεισε το ημίχρονο 15-19 και από εκεί και μετά ανέβασε την διαφορά στο σκορ.

Δεκάλεπτα: 15-19, 22-35, 35-51, 51-74

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας): Πεταλωτής 1, Κυριακού, Τραϊανός 21 (2), Δεληγιώργης 1, Πλιούκας 6, Γκιουλέκας 5 (1), Κασαμπαλής 5, Αργύρης 6, Τριχόπουλος, Πεχλιβάνος, Λευκαδίτης 6, Σιδηρόπουλος .

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κάρτερ 5, Χαραλαμπίδης 7 (1), Κακαρούδης 8 (1), Τσόχλας 8 (1), Δέδας, Κώττας 3, Μαργαρίτης 10 (1), Βον 9, Όντουμ 4, Λάνγκφορντ 11, Λιάπης 3 (1), Σαλούστρος 6 (1).

Δηλώσεις Μαρκόπουλου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας μετά το παιχνίδι για τη σημασία του φιλικού αγώνα, σχολίασε: «Θα πρέπει ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχόπουλο και την σύζυγό του που ουσιαστικά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να γίνει αυτό το φιλικό, αλλά και για την προσπάθεια που κάνουν να βοηθήσουν παιδιά που αντιμετωπίσουν τόσο μεγάλες δυσκολίες στη ζωήη τους. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι. Να πούμε ένα μπράβο και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, όχι μόνο για να δει ένα παιχνίδι, αλλά και για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες, όσο δύσκολα και να περνάμε, να αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάντα συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα και είναι σημαντικό να μπορούμε να τους στηρίζουμε».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στα όσα είδε από την ομάδα του στ παιχνίδι, είπε... «Εντοπίσαμε και άλλα στοιχεία που είχαμε δει και στο πρώτο φιλικό παιχνίδι και τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Από παιχνίδι με παιχνίδι θα βρισκόμαστε περισσότερο, θα πρέπει να αναλύσουμε τους παίκτες, να δούμε ποια σχήματα είναι αυτά που μας ταιριάζουν περισσότερο και ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα αρχίζουν και οι παίκτες να αφομοιώνουν καλύτερα και να παίζουν στο γήπεδο αυτό που διδάσκονται. Είναι πάρα πολύ κουρασμένοι και από την πιεστική προπόνηση, αλλά και τις πολλές πληροφορίες στο μυαλό τους, θα γίνει το ξεκαθάρισμα και θα είναι σιγά σιγά και πιο ήρεμοι για να κάνουν το σωστό... Πάντα θέλουμε να τρέχουμε, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Χωρίς να είναι επιβλαβές για μας, χωρίς να κάνουμε εύκολα λάθη και να δίνουμε εύκολα την μπάλα στους αντιπάλους».

* Στο ημίχρονο, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς

* Πριν από την έναρξη του αγώνα, βραβεύτηκαν οι δύο ομάδες για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι από την Πρωτοβουλία για το Παιδί, αλλά και οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Σταυρόπουλος, Τέλης Ζουρνατσίδης, Σούλης Μαρκόπουλος και ο Άγγελος Μιχόπουλος για το φιλανθρωπικό του έργο.

* Κυριάρχησε στο γήπεδο ο παλμός των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Το γήπεδο γέμισε με φιλάθλους των δυο ομάδων.

filippos paok bane