Συνεχίζουν να υποδέχονται νέα μέλη οι Χορωδίες της Αλεξάνδρειας

xorodies alexad

Από τις Χορωδίες Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Μετά το αντάμωμα της πρώτης πρόβας της χρονιάς ξαναμπαίνουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς και σας περιμένουμε! Κάθε Σάββατο 16:00-18:00 η Μελισσάνθη των νέων και18:30-20:30 οι Αλεξανδρινές Φωνές των ενηλίκων βρίσκονται στο Χορωδιακό Κέντρο Δήμου Αλεξάνδρειας για την πρόβα τους και υποδέχονται τα νέα μέλη.

Αν αγαπάτε τη μουσική, το τραγούδι, την καλή παρέα αλλά και τις όμορφες εμπειρίες που προσφέρει η συμμετοχή στη χορωδία ελάτε το Σάββατο να μας γνωρίσετε, να σας ακούσουμε και να γίνετε κι εσείς μέλος της χορωδιακής μας οικογένειας.

Για να είστε σίγουροι για την επόμενη πρόβα ή εκδήλωση από τις Χορωδίες Αλεξάνδρειας μπορείτε να παρακολουθείτε το ημερολόγιο και φυσικά μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τις χορωδίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή απλά μέσω Facebook ή Google+.

Αν δεν έχετε βρει ακόμη το δικό σας λόγο για να έρθετε δείτε μερικούς απ' τους δικούς μας..."